Husk at tilmelde jer Rigtige Mænd Løbet

5. maj 2017 Samfund

Nu kan alle mænd prøve kræfter med Rigtige Mænd Løbet. Startskuddet lyder onsdag den 24. maj, kl. 19.00 i hele landet, og kl. 21.30 krydser sidste hold målstregen. Undervejs har mændene fået testet deres styrke, balance og ikke mindst deres samarbejdsevner.

Løbet er det samme alle 58 steder, hvor der den 24. maj er Rigtige Mænd Løbet. Løbet er et stjerneløb med syv teamopgaver og i alt 12 km rute, der skal tilbagelægges i løb og på cykel. Holdene, der består af fire eller fem mænd, har to og en halv time til at løse så mange opgaver, som holdets ambitionsniveau og evner rækker til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med den ensartede opbygning, rutelængde og opgaver med navne som Damejagt, Kraftkarl, Bukken, Stripperen og Hullet er det muligt for deltagerne at sammenligne holdets egen præstation over for konkurrenter på den anden side af kommunegrænsen eller et af bælterne, skriver Dansk Firmaidræt i en pressemeddelelse.

Rigtige Mænd Løbet er det første landsdækkende mandeløb, der afvikles på samme dato og tidspunkt. Bag hvert lokale løb står en kommune og en forening. Det har flere steder givet anledning til lidt ekstra sjov og aktivitet i løbet af aftenen. Så det er helt sikkert, at deltagerne kan få fejret denne førsteudgave.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fællesskabet baner vej

Rigtige Mænd Løbet er en del af Rigtige Mænd-projektet, der også består af det digitale træningsfællesskab Rigtige Mænd Sjakket. Projektet bygger en ny dimension på tv-programmerne Rigtige Mænd, der for tiden bliver vist på DR1. Her er fællesskab og humor med til at gøre underværker for mænd, der gerne vil have en sundere livsstil.

Mange mænd trænger til at leve lidt sundere. Sygdomstatistikker og en levetid, der er fire-fem år kortere end kvinders, taler ikke til mændenes fordel. Med Rigtige Mænd-projektet træner mændene sammen, de får sunde råd, sjove udfordringer, og de bliver en del af et fællesskab, der støtter hinanden på vej mod et sundere liv med mere overskud i hverdagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aktive kommuner

Hos partnerne bag projektet – Dansk Firmaidrætsforbund, DR, MakeitBee Production og Syddansk Universitet – skaber det stor glæde, at kommunerne viser stort engagement og kreativitet omkring løbet den 24. maj.

“Rigtige Mænd Løbet er en unik mulighed for at få en anderledes motionsoplevelse sammen med sine kammerater og kollegaer. Og så går der nok lidt mere konkurrence i den, når deltagerne efter løbet begynder at sammenligne resultater for hele landet. Rammerne kan i hvert fald ikke bruges som dårlig undskyldning, når aftenens bedrift bliver analyseret over en øl. I værtsbyerne bliver der lige nu arbejdet hårdt for at få skabt nogle flotte rammer omkring løbet”, lyder det fra projektleder i Dansk Firmaidrætsforbund, Dan Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er åbent for tilmelding til Rigtige Mænd Løbet frem til midnat den 21. maj.

 Rigtige Mænd Løbet 24. maj, kl. 19:00-21:30

Løbet afvikles samtidigt 58 steder i landet og i Sønderborg er det ved SFS-Hallen. Alle løb er ens, og alle mænd kan være med.

Løbet er et stjerneløb, hvor holdet skal nå at løse så mange opgaver som muligt inden for to og en halv time.

Et hold består af fire eller fem mænd. Et fire-mandshold har to cykler med, og et fem-mandshold har tre cykler med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding til Rigtige Mænd Løbet sker frem til den 21. maj HER på Sportstiming.

Projektets samarbejdspartnere er Dansk Firmaidrætsforbund, MakeitBee Production, DR1 og Syddansk Universitet.

Læs mere Rigtige Mænd-projektet www.rigtigemænd.dk

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...