Husk der er eSportmesse hos Det Blå Gymnasium

11. oktober 2019 Uncategorized

Når eSport Messe Sønderborg løber af stablen den 26. oktober på Det Blå Gymnasium mellem klokken 10 og 18 er det med et stort og bredt program, som rummer alle aspekter af eSport – fra hardware og turneringer til fysioterapi og foreninger. Messen har spændende oplevelser for børn, unge og voksne, og uanset om man er dedikeret gamer, i familie med en, der går op i computerspil, eller bare er nysgerrig på, hvad eSport er, så er der masser af aktiviteter at deltage i.

Hele dagen holdes der turneringer, hvor de besøgende kan dyste i de største og mest populære spil, som FIFA, CS:GO, Rocket League, League of Legends og ikke mindst Fortnite, som er et af de hurtigst voksende spil blandt de helt unge. På messen er der også mange stande, hvor man blandt andet kan høre om mulighederne for at kombinere sin passion for eSport med sin uddannelse, foreningsliv og om, hvorfor en sund og aktiv livsstil med bl.a. kostplaner og fysioterapi er vigtig, hvis man vil være dygtig i eSport.

Artiklen fortsætter under annoncen

Messen får besøg af en hel række særlige gæster. Man kan blandt andre møde Trier-brødrene, som er kendte fra TrierGaming og du kan spille med Fortnite-streamer MaXsa. Et andet trækplaster er præmier for over 20.000 kr. til vinderne af de forskellige turneringer, som er sponsoreret af lokale virksomheder.

Idémanden bag messen er eSport-koordinator på Det Blå Gymnasium i Sønderborg, Hjalte Sparvath Brautsch, som fortæller at:

”Esport er rykket fra teenageværelserne og ind i sportsklubber og ud i de store arenaer og vokser helt enormt i disse år. For mange er eSport dog stadig et ukendt begreb, selvom børnene eller manden måske spiller og ser eSport. Messen samler eSport-entusiaster til en kæmpe fejring af sporten, og inviterer deres familie og venner til at opleve det hele sammen med dem. Mange forældre oplever, at det er svært at forstå deres børns interesse for gaming og eSport, selvom de gerne vil. At tage på messe sammen som familie er et oplagt sted at starte”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...