Husk en lidt kraftig vin til julemaden

Arkivfoto
Arkivfoto
28. november 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Juleaften bliver der i mange hjem spist både flæskesteg, and og medister og for nogle kan det være svært at finde den rigtige vin, som matcher kødet helt perfekt.

“Men det er faktisk ikke kødet, men rødkålen, som det handler om, når der skal vælges en rødvin”, siger Henning Peter fra Vinspecialisten i Perlegade. Han fortæller, at kål nærmest kalder på en lidt kraftig vin.

“Så jeg selv foretrækker en Chateau Neuf du Pape, men der er selvfølgelig mange andre, der er glimrende. Ikke alene franske vine, men også italienske”, siger Henning Petersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han står klar til at vejlede de kunder, der kigger ind i butikken.

20. april 2024 Kultur, Gråsten

Den Kongelige Køkkenhave åbner den 2. maj

20. april 2024 Kultur

Den Kongelige Køkkenhave ved Gråsten Slot åbner sæsonen torsdag den 2. maj kl. 10, så man igen kan nyde den smukke køkkenhave, skriver Sønderborg Kommune. Frivillige fra køkkenhavens Frivilligforening vil i forbindelse med åbningen vise gæster og interesserede, hvordan podningen af æbletræer foregår. Derudover vil børn fra den lokale børnehave Tumleby plante græskar og squash, […]

Læs mere...