Husk nu at købe billet til koncerten med TØRFISK

21. september 2019 Kultur

Koncerten med TØRFISK den 26. oktober er en stor satsning for Kulturafdelingen i Midtals Idrætsforening og den spilles i den nye hal i Augustenborghallerne.

“Nogle af vores koncertgæster kan rigtigt godt li’ irsk folkmusik og de elsker god humor – og derfor opfordrede de os til at få fat i TØRFISK – og det har vi gjort”, siger eventmanager Poul Andersen fra idrætsforeningens kulturudvalg.

Når Midtals Idrætsforening satser penge på at hyre et band, så står hverken kommunen eller andre klar med en pose penge, hvis der skulle komme et underskud.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så vi håber virkeligt, at folk bakker os op, køber en billet og får en herlig aften i Augustenborg”, siger Poul Andersen til SønderborgNYT.

Næsten alle kender TØRFISK, der i 38 år har turneret rundt i det ganske danske land og nu er turen kommet til Augustenborg. Musikerne hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så kom og få en stor live oplevelse med TØRFISK i Augustenborghallen den 26, oktober kl. 20.00 – Buffet kl. 18.30.

Du kan sikre dig billet på www.mif.dk/kultur

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...