Hvad med at byde medarbejderne på Streetfood op til jul?

19. oktober 2020 Erhverv

En del virksomheder har set sig nødsaget til at aflyse årets julefrokost på grund af Corona-situationen, fordi de naturligvis ønsker at følge myndighedernes restriktioner og anbefalinger.

Det er mærkbart også hos, men det har vi naturligvis stor forståelse for, skriver Keller og Co i en pressemeddelelse.

Coronaen har lært os mange ting, blandt andet at være kreative og se nye muligheder. Da smittetallet steg op til efteråret, og der igen blev skruet på restriktionerne for restaurationsbranchen, måtte vi endnu engang tænke kreativt, og har derfor skruet et koncept sammen, hvor vi leverer juleinspireret Street Food – eksempelvis en Duck Dog og ribbenssandwich.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvorfor ikke holde årets julefrokost på en ny og anderledes måde?

Keller & Co ruller ud med deres streetfoodvogn og virksomhedernes medarbejdere får mulighed for at komme lidt i julestemning.

Bliver Streetfood alligevel for utraditionelt, har vi naturligvis også sørget for, at man kan bestille en portionsanrettet julemenu samt en tallerkenanrettet tre-retters julemenu.

Du kan læse mere på Keller og Co’s hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...