Hvad med at byde medarbejderne på Streetfood op til jul?

19. oktober 2020 Erhverv

En del virksomheder har set sig nødsaget til at aflyse årets julefrokost på grund af Corona-situationen, fordi de naturligvis ønsker at følge myndighedernes restriktioner og anbefalinger.

Det er mærkbart også hos, men det har vi naturligvis stor forståelse for, skriver Keller og Co i en pressemeddelelse.

Coronaen har lært os mange ting, blandt andet at være kreative og se nye muligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da smittetallet steg op til efteråret, og der igen blev skruet på restriktionerne for restaurationsbranchen, måtte vi endnu engang tænke kreativt, og har derfor skruet et koncept sammen, hvor vi leverer juleinspireret Street Food – eksempelvis en Duck Dog og ribbenssandwich.

Hvorfor ikke holde årets julefrokost på en ny og anderledes måde?

Keller & Co ruller ud med deres streetfoodvogn og virksomhedernes medarbejdere får mulighed for at komme lidt i julestemning.

Bliver Streetfood alligevel for utraditionelt, har vi naturligvis også sørget for, at man kan bestille en portionsanrettet julemenu samt en tallerkenanrettet tre-retters julemenu.

Du kan læse mere på Keller og Co’s hjemmeside.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk