Hvad synes du om at ZULU Sommerbio er flyttet?

4. august 2019 Kultur

Da mørket sænkede sig søndag aften kort efter klokken 21.30 tonede publikumssuccesen, A star Is Born, med Lady Gaga og Bradley Cooper frem på storskærmen i Kongevejsparken.

Det er ZULU Sommerbio, der for anden aften i træk viser film i Sønderborg og søndag er det anslåede ‘seertal’ på rundt regnet 1500.

“Som jeg sagde lørdag, hvor her var 1000 gæster, så ville der komme mange flere i dag og det gjorde der”, siger medarrangør Stine Dudda fra Sønderborg Event.

Tidligere var ZULU Sommerbio placeret på parkeringspladsen foran Sønderborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I Sønderborg Event er det vores opgave at tilbyde kulturelle oplevelser og de skal gerne spredes rundt i Sønderborg og i kommunen”, siger Stina Dudda.

Hvad synes du?

Hvordan har du det med, at det er Kongevejsparken, der bruges til Sommerbio – og synes du, der er andre arrangementer, der passer til Kongevejsparken.

Skriv din mening under artiklen på SønderborgNYTs Facebookside, som du finder ved at klikke hér.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...