Hvad synes du om at ZULU Sommerbio er flyttet?

4. august 2019 Kultur

Da mørket sænkede sig søndag aften kort efter klokken 21.30 tonede publikumssuccesen, A star Is Born, med Lady Gaga og Bradley Cooper frem på storskærmen i Kongevejsparken.

Det er ZULU Sommerbio, der for anden aften i træk viser film i Sønderborg og søndag er det anslåede ‘seertal’ på rundt regnet 1500.

“Som jeg sagde lørdag, hvor her var 1000 gæster, så ville der komme mange flere i dag og det gjorde der”, siger medarrangør Stine Dudda fra Sønderborg Event.

Tidligere var ZULU Sommerbio placeret på parkeringspladsen foran Sønderborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I Sønderborg Event er det vores opgave at tilbyde kulturelle oplevelser og de skal gerne spredes rundt i Sønderborg og i kommunen”, siger Stina Dudda.

Hvad synes du?

Hvordan har du det med, at det er Kongevejsparken, der bruges til Sommerbio – og synes du, der er andre arrangementer, der passer til Kongevejsparken.

Skriv din mening under artiklen på SønderborgNYTs Facebookside, som du finder ved at klikke hér.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...