Hvem mon fortjener Årets Galoche?

29. september 2016 Erhverv

De mennesker, der har fået Årets Galoche tidligere og også modtageren, der skal have den overrakt på den 65. generalforsamling, skiller sig ud fra den store masse på den allerbedste måde.

“Modtageren, der får prisen tildelt fortjener den helt og fuldt. Det er nemlig en, der har stor betydning for Sønderborg og har evnen til at løfte sig op over hverdagens trummerum. Og så er det en modtager, der sætter vores egn på landkortet”, siger formanden for Sønderborg Salgs- og Reklameforening, SSR, Joan Lott Carlsen til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er så let at have et sort syn på tingene og snakke løs om det negative – så vi synes, det er vigtigt, der er nogle, der får os til at se lyst og får os til at løfte blikket og hæve os selv derop, hvor vi begynder at gøre noget ved tingene”, siger Joan Lott Carlsen.

Vi har brug for hver og en, der viser det bedste ved Sønderborg. Både ude og hjemme.

Når prisen hedder Årets Galoche, så tænkes der selvfølgelig på en bronze-beklædt galoche i størrelse 48, så er det nærmest indlysende, at den aldrig vil blive givet til sønderborgensere, der helst går i små sko.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan en er bare umulig at lave.

I stedet har SSR fået fremstillet en lille statue, hvor fremtidens prisvindere får graveret deres navn ind.

“Den gives kun til positive og visionære modtagere, der viser os, at vi ikke bare skal sætte os ned og vente.  De viser os, hvordan vi selv bærer og løfter kultur, visioner og værdi i vores område”, siger Joan Lott Carlsen.

Hvem får prisen?

Det er en hemmelighed lige indtil vedkommende bliver kaldt op ved generalforsamlingen i Sønderborg Salgs- og Reklameforening.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de tidligere modtagere er Bent Jensen fra Linak, Leif Maibom fra Sønderborg Soimmerrevy og tidligere borgmester A. P. Hansen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Kultur, Sønderborg

Den 11. juni marcherer Skyttebrødrene for fuld musik i Perlegade

28. maj 2022 Kultur

Lørdag den 11. juni samles Borgerforeningens skyttebrødre på skydebanen på Kær halvø og efter at have nydt den morgenmad, som Skyttekongen 2021, Freddy Grøndahl, er vært for, så skydes der om titlen Skyttekonge 2022. Klokken cirka 11:10 kommer Skyttebrødrene – fulgt af Green Forest Pipe Band og Sønderborg Garden – marcherende gennem Perlegade, hvor de […]

Læs mere...