Hvem mon fortjener Årets Galoche?

29. september 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

De mennesker, der har fået Årets Galoche tidligere og også modtageren, der skal have den overrakt på den 65. generalforsamling, skiller sig ud fra den store masse på den allerbedste måde.

Joan Lott Carlsen er glad for at skulle overrække Årets Galoche.

Joan Lott Carlsen er glad for at skulle overrække Årets Galoche.

“Modtageren, der får prisen tildelt fortjener den helt og fuldt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er nemlig en, der har stor betydning for Sønderborg og har evnen til at løfte sig op over hverdagens trummerum. Og så er det en modtager, der sætter vores egn på landkortet”, siger formanden for Sønderborg Salgs- og Reklameforening, SSR, Joan Lott Carlsen til SønderborgNyt.

“Det er så let at have et sort syn på tingene og snakke løs om det negative – så vi synes, det er vigtigt, der er nogle, der får os til at se lyst og får os til at løfte blikket og hæve os selv derop, hvor vi begynder at gøre noget ved tingene”, siger Joan Lott Carlsen.

Vi har brug for hver og en, der viser det bedste ved Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både ude og hjemme.

Når prisen hedder Årets Galoche, så tænkes der selvfølgelig på en bronze-beklædt galoche i størrelse 48, så er det nærmest indlysende, at den aldrig vil blive givet til sønderborgensere, der helst går i små sko.

Sådan en er bare umulig at lave.

I stedet har SSR fået fremstillet en lille statue, hvor fremtidens prisvindere får graveret deres navn ind.

“Den gives kun til positive og visionære modtagere, der viser os, at vi ikke bare skal sætte os ned og vente.  De viser os, hvordan vi selv bærer og løfter kultur, visioner og værdi i vores område”, siger Joan Lott Carlsen.

P. Hansens tidligere har fået. ” width=”300″ height=”259″ /> Årets Galoche som A. P. Hansens tidligere og velfortjent har fået.

Hvem får prisen?

Det er en hemmelighed lige indtil vedkommende bliver kaldt op ved generalforsamlingen i Sønderborg Salgs- og Reklameforening.

Blandt de tidligere modtagere er Bent Jensen fra Linak, Leif Maibom fra Sønderborg Soimmerrevy og tidligere borgmester A.

Artiklen fortsætter under annoncen

P. Hansen.

 

 

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...