Hvem skal have Årets Brobyggerpris?

23. maj 2016 Samfund

Kender du en person, forening eller arbejdsplads, der yder en stor indsats for at fremme en god integration i Sønderborg-området?

Så er det nu, du har chancen for at indstille vedkommende til Brobyggerprisen i år, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Prisen blev oprettet for at påskønne og fremme indsatsen for god integration. Den blev uddelt første gang i 2005 og er siden blevet et fast og festligt indslag, når byen syder af liv og glæde i forbindelse med Kultur- og Idrætsnatten i august. Datoen er i år 19. august, og prisen uddeles af formanden for Integrationsrådet, Mona Youssef Fahd, på scenen på Nørrebro.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du kender én eller nogle, som gør en stor indsats for at fremme god integration af minoritetsgrupper i Sønderborg Kommune, så skal du senest 29. juni kl. 12 sende en indstilling af vedkommende til Sønderborg Kommune på mail: mejo@sonderborg.dk

Personen, arbejdspladsen eller foreningen/organisationen skal ha’ gjort sig bemærket ved at integrere minoritetsgrupper, samarbejde på tværs af etniske grupper, gøre en forskel og gerne gå nye veje.

Alle kriterier for at få Brobyggerprisen kan ses på Sønderborg Kommunes hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indstillingerne til Brobyggerprisen behandles i første omgang i Integrationsrådet, som indstiller tre kandidater til dommerkomiteen, der består af borgmester Erik Lauritzen, formand for arbejdsmarkedsudvalget, Jan Prokopek Jensen, og formand for kultur-, borger- og fritidsudvalget, Charlotte Riis Engelbrecht.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Hansson Erhverv opnår DGNB-certifikat i guld med sandwichpaneler

3. februar 2023 Erhverv

Hansson Erhverv, der udlejer erhvervsejendomme i Sønderborg, tog i slutningen af 2021 første spadestik i en 30.000 kvadratmeter stor udstykning i den nordlige ende af hovedstaden på Als. Den første udlejningsejendom på 3.000 kvadratmeter er netop blevet færdig og Larsen Strings, der er verdens største forhandler af strenge til blandt andet violiner, er flyttet ind. […]

Læs mere...