Hvem synes du der skal have Sundhedsprisen?

9. september 2021 Kultur

Hvem skal have Sundhedsprisen i Sønderborg Kommune i år?

Det kan du være med til at bestemme. Alle har nemlig mulighed for at komme med kandidatnavne.

Sidste år blev prisen delt mellem initiativtagerne til parahåndbold – håndbold for børn og unge med særlige udfordringer – i Dybbøl IU og Camilla Pedersen, der havde stiftet Sønderborg Runners, som hver uge samlede en større flok til en løbetur, hvor der var plads til alle, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Måske er det i år din træner, din idrætsforening, din hyggeklub, dit sangkor eller noget helt femte, der skal modtage prisen.

”Der er meget, der gør noget godt for vores velvære, og der er mange, der yder en flot, frivillig indsats, som fortjener at bliver belønnet – måske med Sundhedsprisen. Det håber jeg, at mange vil tænke lidt over og derefter gerne sende os en indstilling”, siger Helge Larsen, formand for Sundhedsudvalget.

Det er endnu ikke besluttet, hvor og hvornår Sundhedsprisen uddeles. Måske vil det – ligesom sidste år – foregå ved, at modtageren/modtagerne overraskes midt i deres aktivitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sende dit forslag til: mshd@sonderborg.dk senest den 27. september.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...