Hvem synes du fortjener Sundhedsprisen?

10. september 2018 Samfund

Sønderborg Kommune skal snart uddele Sundhedsprisen for 2018.

Det er borgerne, der kan være med til at bestemme, hvem der skal have den. Derfor inviterer vi lige nu alle borgere til at indstille personer, grupper, virksomheder eller foreninger, som de oplever har været med til at gøre en forskel.

Sundhedsprisen gives til en aktivitet eller et initiativ, der er med til at styrke sundhedsfremmende og forebyggende indsatser for borgere i Sønderborg Kommune.

Hvem kan indstilles?

Artiklen fortsætter under annoncen

Enhver kan indstille enkeltpersoner, grupper, virksomheder eller foreninger, der er med til at styrke sundhedsfremmende og forebyggende indsatser for borgere i Sønderborg Kommune. Aktiviteter i kommunalt regi kan også indstilles. Her vil prisen gå til at understøtte aktiviteten.

Forslag sendes med en kort begrundelse til mailadressen sundhedspris@sonderborg.dk eller pr. brev mærket ”Sundhedspris 2018” til Børn, Uddannelse og Sundhed, Jyllandsgade 38, 6400 Sønderborg.

Vi skal have borgernes forslag senest den 8. oktober, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sundhedsprisen er på 20.000 kr. og kan fordeles mellem flere prismodtagere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Der ser ikke ud til at være råd til skolerenoveringer og cykelstier i de kommende år

17. august 2022 Politik

Hvis byrådspolitikerne kigger i krystalkuglen lige nu, så er der udsigt til at der skal skrues alvorligt ned for renoveringen af blandt andet skoler og daginstitutioner i de kommende år og vi skal heller ikke regne med, at der laves ret meget cykelsti. Det skyldes, at kommunen ret uventet står med regningen for byggeriet af […]

Læs mere...