Hvem vil du se Fisherman’s Friends sammen med? Vind biografbilletter

10. august 2019 Kultur Skrevet af: Michael Kjær

Konkurrencen er slut. Se om du vandt ved at klikke her.

Nu kan du vinde to billetter til filmen Fisherman’s Friends, som har premiere i biograferne her i august måned.

‘Fisherman’s Friends’ handler om en gruppe syngende fiskere fra den engelske by Cornwall.

Handlingen er baseret på den virkelige historie om de 10 fiskere, som gik fra at optræde på den lokale havn til at skrive kontrakt med Universal Records og stå på Glanstonbury Festivals kendte ’Pyramid Stage’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om filmen ved at klikke her.

Hvis du vil være med i lodtrækningen om to billetter til Fisherman’s Friends, så skriv hvem du gerne vil have med i biografen i kommentarfeltet på SønderborgNYTs Facebookside, som du finder ved at klikke her.

Vi trækker lod om i alt 3 x 2 biografbilletter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lodtrækningen foretages søndag den 18. august 2019. Vinderne får direkte besked.Deltagelse i lodtrækningen er ikke købsbetinget og afholdes af SønderborgNYT IVS. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Billetterne kan benyttes i perioden fra den 15. august 2019 til den 13. september 2019 i alle biografer i Danmark, som viser filmen. Billetterne er sponsoreret af Scanbox Entertainment Denmark A/S. Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret eller forbundet med Facebook. Oplysninger fra dig bliver udelukkende benyttet i forbindelse med fremsendelse af biografbilletter.
29. februar 2024 Samfund, Sønderborg

Hjerneugen fejres med foredrag og minimesse

29. februar 2024 Samfund

KompetenceCenter for Hjerneskade i Sønderborg Kommune inviterer til et gratis arrangement i samarbejde med Foreningen Købmandsgården – og det henvender sig til mennesker der er ramt af hjerneskade, deres pårørende og alle andre der ønsker mere viden om hjernen, og hvad der sker, når den rammes. Uge 11 er International Hjerneuge og det er i […]

Læs mere...