Hvem vinder Årets Gazellepris, Iværksætterpris og Ungdoms-Iværksætterprisen? Se prisoverrækkelserne direkte på Facebook Live.

7. december 2017 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Torsdag aften uddeles de årlige virksomhedspriser til årets Business Event 2017 arrangement i Det Blå Gymnasium, og SønderborgNYT er med og sender prisoverrækkelserne direkte på Facebook Live torsdag fra klokken ca. 18:15

Priserne der uddeles er:

Gazelle Prisen, som uddeles til den virksomhed i kommunen, som – baseret på EY-analyse af offentligt tilgængelige regnskaber – har haft størst årlig vækst

Sønderborg Iværksætter Pris på kr. 25.000,- som gives til iværksættere med en stærk, innovativ og bæredygtig forretningsidé, der kan bidrage til vækst og arbejdspladser i Sønderborg kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ungdoms Iværksætter Prisen på  Kr. 5000,-  som tildeles personer på ungdomsuddannelserne med en realiserbar forretningsidé, der kan tilføre området værdi.

Du kan læse mere om årets Business Event 2017 hér.

13. juni 2024 112, Sønderborg

Røg fra skraldespand

13. juni 2024 112

Torsdag middag måtte brandfolk fra Station Sønderborg en tur til Rutebilstationen. “Der kom røg op fra en skraldespand, så vi hældte vand på og kørte hjem igen”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jesper Grau, til SønderborgNYT.

Læs mere...