Hvis du kunne se mig – er titlen på ny udstilling i KunstPunkt

30. juni 2020 Kultur

Hvis du kunne se mig – er navnet på billedkunstner og forfatter Jari Dolberg udstilling med maleri, grafik og skulptur i KunstPunkt i Augustenborg.

Hvis du kunne se mig, virkelig se mig, ville du måske også lytte til min historie. Sådan kunne ethvert værk på udstillingen sige til beskueren, skriver KunstPunkt i en pressemeddelelse.

Hvordan ser du på dine medmennesker? Tør du se på dem i det hele taget? Værkerne er fortællinger om mennesker og samtidig kunstnerens opfordring til, at vi skærper vores opmærksomhed og tør se og høre de historier, som ethvert menneske har med sig. Hvor hurtigt dømmer eller bedømmer du et andet menneske?

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle mennesker har en historie med sig, eller fortæller en historie med deres udseende. Måske bare med det udtryk de har, eller den følelse, de vækker hos iagttageren. Kom med ind i historierne og digt selv videre på dem. Værkerne kredser om vores menneskesyn og udfordrer vores tryghed.

Der er fernisering lørdag klokken 14-17. Udstillingen kan derefter ses frem til den 16. juli på hverdage mellem kl. 13-17 og i weekender kl. 11-17.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21 – Debat: Klimaomstilling skal tænkes ind i kommunalplanerne

21. oktober 2021 KV21

Spidskandidat Jesper Esbensen, Konservative, skriver:  Sønderborg Kommunes fremtidige CO2-neutrale energisystem og omstillingen til det kræver en strategisk og langsigtet planlægning. Langsigtet fordi vi gerne skal være i stand til at slide de eksisterende anlæg op og så være klar med de nye, så omkostningerne ved omstillingen bliver mindst mulige. Strategisk fordi der er nogle fysiske […]

Læs mere...