Hvis uheldet sker giver Fri BikeShop i Sønderborg tilskud til din næste hjelm

17. september 2019 Erhverv

Fri BikeShop i Sønderborg introducerer nu en helt ny fordel for alle Fri BikeShop-kunder.

”Vi går meget op i sikkerheden for vores kunder og vores vision er, at give kunderne den bedste cykeloplevelse. En af måderne er at fjerne de forhindringer der skulle afholde vores kunder fra at anskaffet sig en ny hjelm, hvis den nuværende er blevet beskadiget i et styrt”, siger Kent Nissen, indehaver af Fri BikeShop i Sønderborg.

Fri BikeShop har indgået et samarbejde med hjelmproducenten ABUS, som nu gør det endnu nemmere og mindre bekosteligt at erstatte en ødelagt hjelm med en ny. Bliver hjelmen ødelagt, får kunderne et et erstatningsbeløb på op til 500 kroner til den næste hjelm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konceptet hedder ’Fri Hjelm-erstatning’ og er en kompensationsordning, der følger gratis med, når kunderne køber en af de udvalgte hjelme fra ABUS og kunderne får så et erstatningsbeløb ved køb af en ny ABUS-hjelm hos Fri BikeShop, hvis cykelhjelmen skulle gå i stykker ved et styrt.

Beløbet for kompensationen ligger mellem 250-500 kroner og afhænger af, hvilken hjelm der er købt og om betingelserne til kompensationen er opfyldt.

Du kan læse mere om konceptet ’Fri Hjelmerstatning’ ved at klikke her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk