Hygge, kunst og swing i MultiKulturhuset

9. oktober 2019 Kultur

Sønderjyllands Kunstskoles Venner lægger sig for 4. gang i selen med en helt ‘ny’ version 4.0 af Jazz & Kunst, som sættes i scene den 25. oktober mellem 17 og 21 i MultiKulturhuset.

Café Smag serverer en yderst delikat, udsøgt og mættende anretning, som er inkluderet i billetprisen på 130 kroner. Hertil kan øl, vin og vand købes i baren.

Temaet for denne aften er enkelt: Hygge.

Vi laver simpelthen café-stemning med masser af småborde, bar og en enestående malerperformance med Kristian Vodder Svensson, som ‘arbejder’ på flere staffelier ad gangen til liflige toner af swing-jazz fra Sønderborg Swingservice, skriver Kunstskolens Venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man vil også møde Kunstskolens BGK- elever, som er det hold på kunstskolens Venner støtter økonomisk.

Aftenen slutter med en auktion over de malede værker. Her har man en enestående chance for at erhverve et kunstværk til en overkommelig pris.

Vi håber, at vort program kan få dig – og dine venner/familie – op af sofaen, så vi glæder os til at hygge med og om dig. Af hensyn til anretningen, der er inkluderet i prisen, vil vi gerne have din tilmelding/betaling senest onsdag den 23. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan tilmelde dig HER på LINKET

Kristian Vodder Svensson er kunstneren, der malede Den Spanske Trappe.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Gråsten

Stor bøde og sur smiley til SuperBrugsen i Gråsten

27. oktober 2021 Erhverv

Forleden var Fødevarestyrelsen på besøg i SuperBrugsen i Gråsten – og det resulterede i en sur smiley og en bøde på 20.000 kroner. Fødevarestyrelsen oplyser, at besøget i SuperBrugsens delikatesse var en opfølgning på tidligere besøg, hvor der blev konstateret, at en stikvogn i kølerummet ikke var gjort ordentligt ren – og det var den […]

Læs mere...