Hyggetur på Kær Vestermark – naturvejleder Andreas Hermann viser vej

23. december 2019 Kultur

Efter julens og nytårets hyggestunder med god mad og drikke er det velgørende med en frisk gåtur. Og netop sådan én inviteres alle med på søndag den 5. januar kl. 10 på Kær Vestermark. Det er Naturvejlederne Sønderborg, der inviterer og sørger for, at naturoplevelsen krydres med viden om, hvad fremtiden alt vil byde på i det kommende Center for Verdensmål på Kær Vestermark.

Turen starter ved Støvlen, hvor Charlotte Riis Engelbrecht fra Byrådet byder velkommen.

Derefter tager biolog Bent Albæk og naturcenterleder Andreas Hermann over og guider deltagerne ud på en cirka 3,5 km lang tur.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Kær Vestermark rummer en spændende og afvekslende natur med et rigt plante-, fugle- og dyreliv. Mens vi nyder alt det, vil Bent Albæk og jeg fortælle om planerne for det store område, som med tiden i stigende grad vil åbne sig med en række tilbud, muligheder og faciliteter”, siger Andreas Hermann i en pressemeddelelse.

Turen slutter omkring klokken 12.30 ved shelterne tæt på Alssund, hvor der bydes på en kop varm suppe.

Det er gratis at deltage, og alle er velkommen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Sport, Sønderborg

Fluens Simon Bak vandt Dansk Elite Darts kvalifikationsturnering

29. november 2021 Sport

Det blev Fluens 26-årige profil, Simon Bak, der lørdag vandt Dansk Elite Darts kvalifikationsturnering til PDC’s Q-School. Sejren indebærer blandt andet, at Simon Bak får dækket tilmeldingsgebyret til Q-School, hvilket svarer til godt og vel 3.350 danske kroner. Igen et bevis på at han hører hjemme i toppen af Dansk Dart. Simon Bak var, ligesom […]

Læs mere...