I år er der julegudstjenester med restriktioner

17. december 2020 Kultur

Folkekirkerne skal ikke holde dørene lukket i julen, så der er altså mulighed for at komme i kirke og høre Julevangeliet og nyde julens salmer.

Hvis du er blandt de 200 kirkegængere, som der er plads til, når der er gudstjeneste i Christianskirken i Sønderborg, så skal du huske, du ikke må synge med på salmerne.

“Restriktionerne betyder, vi må lukke 200 ind i kirken, hvis de ikke skal synge med. Hvis vi giver lov til, at kirkegængerne synger med, så siger restriktionerne, der kun er er plads til 100”, siger sognepræst Lars Astmann Smedemark til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den 24. december kan kirkegængerne i Christianskirken nyde salmerne, når de synges af vores kor”, siger sognepræsten.

Der vil blive udstedt billetter til julens gudstjenester i Christianskirken og de kan hentes på kirkekontoret i åbningstiden. Billetterne uddeles efter først til mølle princippet.

Julegudstjenester 24. december

Klokken 11.00 v. Kjeld Claudi Rasmussen

Klokken 13.00 v. Lars Astmann Smedemark

Klokken 15.00 v. Ulla Elvira Hermann

Klokken 17.00 v. Kjeld Claudi Rasmussen

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være almindelige julegudstjenester 1. og 2. juledag med fællessang. 3. juledag er der almindelig højmesse også med fællessang.  Ved disse tre handlinger deltagerantallet så være reduceret til 100 med adgang efter først til mølle princippet.

Fredag den 25. december

Klokken 10.00 v. Lars Astmann Smedemark

Lørdag den 26. december

Klokken 10.00 v. Ulla Elvira Hermann

Søndag den 27. december

Klokken 10.00 v. Kjeld Claudi Rasmussen

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...