I KunstPunkt kommer der to solo-udstillinger på samme tid

9. juli 2022 Kultur
Pressefoto: KunstPunkt
Pressefoto: KunstPunkt

På tirsdag åbner to soloudstillinger på KunstPunkt i Augustenborg og i stueetagen udstiller landskabsmaleren Jette Dümke fra Esbjerg og på 1. sal udstiller Anne Marie Just Seehagen.

Er titlen på Anne Marie Just Seehagens udstilling er Året der Gik, hvor hun udstiller akvareller og collager

Hun skriver om sin udstilling, at akvarelmaleriet er en god udfordring, fordi farverne lever deres eget liv med forskellig struktur og gennemsigtighed. Hun er meget eksperimenterende i sin akvarel og bruger ofte collage kridt, tusch og blyant.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er vadehavets himmel og hav, Jette Dümke viser os i sine malerier. Hun er uhelbredelig fascineret af mødet mellem havet og himlen, skriver KunstPunkt.

”For at male de indtryk, må man være parat til at åbne sluserne for sit sind, og ikke fedte rundt med små idylliske penselstrøg”, siger hun

Hun bor 200 meter fra Ho Bugt og går sine ture hver dag langs stranden.

Det ene øjeblik er alt stille og roligt og få minutter senere, trækker det op til uvejr

Jette Dümke er uddannet keramiker, underviser og hun startet en kunstskole for udviklingshæmmede i Esbjerg. Til stor fornøjelse for eleverne og hende selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ferniseringen er lørdag den 16. juli  kl. 14.00

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...