I næste uge er der fokus på mænds sundhed

8. juni 2018 Samfund

Undersøgelser viser, at mænd der ikke ryger, er normalvægtige, bevæger sig dagligt, ikke drikker for meget og spiser sundt kan forvente at leve gennemsnitligt 12,2 år længere end mænd, der ikke gør*. Med Men’s Health Week sætter Sønderborg Kommune fokus på mænds livsstil og inviterer til gode og motiverende fællesskaber for mænd.

”Mænd er jo ikke bare mænd. De er også fædre, forbilleder og vigtige medspillere til at en hel familie fungerer og har det godt. Derfor er det vigtigt, at de tager deres helbred alvorligt og gør noget godt for sig selv, siger sundhedsudvalgsformand Helge Larsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mandag den 11. juni kl. 17 laves der sund grillmad i Fælleshuset på Ringbakken 4 i Sønderborg. Ud over god mad i godt selskab tilbydes deltagerne samtidig et sundhedstjek.

Tirsdag den 12. juni kl. 19 er der foredrag med B. S. Christiansen på Sønderborg Hus. Emnet er “Fundamentet for et godt liv” og B. S. Christiansen vil tale om, hvad der skal til, for at man når de mål, man sætter sig.

Torsdag den 14. juni kl. 17-20 slutter vi ugen af med fitness i skoven ved Egetofte Naturskole, Egetoftevej 4. Der vil også blive lavet mad over bål, og kommunen tilbyder et sundhedstjek til alle deltagere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementerne er gratis, men man skal lige huske at melde sig til på en mail til projektleder Petra Grünewald på pegw@sonderborg.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk