I weekenden kan du prøve vandski, wakeboard og kneeboard i Augustenborg Vandskiklub

16. september 2020 Kultur
På vandski medAugustenborg Vandskiklub. Pressefoto
På vandski medAugustenborg Vandskiklub. Pressefoto

Augustenborg Vandskiklub har fået 6000 kroner i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje og med de penge kan klubben se frem til at holde åbent hus i den kommende weekend.

Vandskiklubbens bestyrelse ser især frem til at klubben nu kan forlænge sæsonen med to måneder, fordi der er købt nye våddragter, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Augustenborg Vandskiklub er en klub med få aktive medlemmer, men med de penge der er bevilget, vil det forhåbentligt kunne trække nogle nye ansigter til at prøve kræfter med vandsporten. Lørdag er der mulighed for at prøve vandski, wakeboard, kneeboard med mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Augustenborg Vandskiklub har åbent hus med mulighed for gratis prøveture på vandski, wakeboard og kneeboard lørdag og vi starter klokken 10 ved klubhuset. Det eneste, der skal medbringes er badetøj – til at have på under våddragter – håndklæde, mad og drikke samt godt humør. I forhold til det praktiske; Tilmelding til Martin på telefon 2046 1012 og man skal ringe fredag mellem kl. 20-22. Tilmeldingen skal vi bruge for at planlægge, så ingen går forgæves, der skal være tid til alle. Der er åbent i klubhuset, så der er ligeledes mulighed for at tage familien med og få en hyggelig dag ved vandet. Vi håber at se mange nye potentielle medlemmer”, siger klubformand Jan Norup.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...