Idrætsdag i socialpsykiatrien

20. juni 2014 Uncategorized

Socialt samvær og fysisk aktivitet er i fokus, når der på onsdag i Augustenborg-Hallerne holdes idrætsdag i socialpsykiatrien. Formålet med

Motion har mange sidegevinster.

Motion har mange sidegevinster.

Artiklen fortsætter under annoncen

idrætsdagen er dels at give borgerne en fælles oplevelse, så de møder andre borgere fra socialpsykiatrien, dels at sætte fokus på vigtigheden af fysisk aktivitet – også for folk med psykiske lidelser.

Der er ca. 120 tilmeldte til idrætsdagen, der afvikles i samarbejde med foreningslivet. Idrætsdagen rummer aktiviteter, som alle kan deltage i: Der vil være mulighed for bl.a. at prøve hockey, folkedans, tæppecurling og mønsterbold.

– Idrætsdagen er en af de indsatser, som understøttes af projektet Aktiv Livsstil. Projektet har det overordnede formål at skabe sunde rammer og øge mulighederne for at integrere fysisk aktivitet i hverdagen i bo- og værestederne i socialpsykiatrien i Sønderborg Kommune, siger projektleder Mette Bruun Pedersen og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi håber, at projektet kan give det ekstra fokus på, at små, realistiske skridt er vejen til en sundere livsstil. Borgerne skal gerne på egen krop opleve gode effekter af at være fysisk aktiv hver dag i form af øget trivsel, både psykisk og fysisk.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...