iFabrikken er rykket ind i Forskerparken

8. december 2014 Erhverv

Efter to år på havnen flytter iFabrikken til Ellegårdvej, hvor nye indbydende lokaler skaber gode rammer for iværksættervirksomheder. Lokaler og omgivelser ændres en smule, men hjælpen til iværksætterne fastholdes og endda intensiveres.

Udover at hjælpe virksomheder i opstartsfasen (1-12 måned) tilbyder iFabrikken nu også virksomheder support i fasen efter – kaldet modningsfasen (13-24 måned).

Artiklen fortsætter under annoncen

Det nye sted bliver opdelt fysisk i de to fasen, så iværksætterne får support efter hvor langt de er, og samtidig kan de spare med hinanden og udveksle erfaringer.ifabrik

Det har stået højt på listen over fremtidige lokationer, at iFabrikken fysisk kunne komme tættere på det eksisterende erhvervsliv i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er lokationen på Ellegård rigtig god. Samtidig følges masterplanen for iværksætteri. Kommunen stiller i den henseende lokaler til rådighed, og iFabrikken ser frem til at udfylde disse i byens interesse.

“Et godt netværk og udnyttelse af områdets kompetencer (virksomheder og erfarne erhvervsfolk) vil på denne lokation blive yderligere forstærket”, udtaler iFabrikkens Direktør, Dennis Marzec.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed øges sandsynligheden endnu mere for at iværksættere får succes og dette er igen med til at understøtte vækst og arbejdspladser i vores område, fortsætter han.

“Samtidig vil vi gerne takke Havneselskabet for det gode samarbejde vi har haft, og at de gav iværksætterne og iFabrikken mulighed for at starte op på havnen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi glæder os på byens vegne til, at vi i fremtiden får en havn, der skaber fremdrift og flere turister til byen”, skriver iFabrikken.

”Det har været glædeligt at se hvordan iFabrikken de seneste 2 år har skabt aktiviteter, liv og kendskab til havnen ved at udnytte de tomme arealer og haller til iværksættere.

Artiklen fortsætter under annoncen

De har endda smukt dekoreret bygningerne i perioden. Området vil lige om lidt vil blive omdannet til de nye aktiviteter på havnen, som også kommer til glæde for Sønderborg” udtaler Michael Saxtorph, Adm.

Artiklen fortsætter under annoncen

direktør i Sønderborg Havneselskab A/S i pressemeddelelsen..

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Grillbaren – med det traditionelle udvalg som nu har fået et kvalitetsløft

16. april 2021 Erhverv

Fredag formiddag åbende Grillbaren, som ligger i krydset ved Perlegade og Østergade – og det er Tataro-brødrene og deres kompagnon, Torben Klitbo, der står bag. “Vores udvalg er stort set det samme, som man så i grillbarer, dengang de kom til landet, men vi har givet kvaliteten et løft”, siger Torben Klitbo til SønderborgNYT. Altså […]

Læs mere...