iFabrikken er rykket ind i Forskerparken

8. december 2014 Erhverv

Efter to år på havnen flytter iFabrikken til Ellegårdvej, hvor nye indbydende lokaler skaber gode rammer for iværksættervirksomheder. Lokaler og omgivelser ændres en smule, men hjælpen til iværksætterne fastholdes og endda intensiveres.

Udover at hjælpe virksomheder i opstartsfasen (1-12 måned) tilbyder iFabrikken nu også virksomheder support i fasen efter – kaldet modningsfasen (13-24 måned). Det nye sted bliver opdelt fysisk i de to fasen, så iværksætterne får support efter hvor langt de er, og samtidig kan de spare med hinanden og udveksle erfaringer.ifabrik

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har stået højt på listen over fremtidige lokationer, at iFabrikken fysisk kunne komme tættere på det eksisterende erhvervsliv i Sønderborg. Derfor er lokationen på Ellegård rigtig god. Samtidig følges masterplanen for iværksætteri. Kommunen stiller i den henseende lokaler til rådighed, og iFabrikken ser frem til at udfylde disse i byens interesse.

“Et godt netværk og udnyttelse af områdets kompetencer (virksomheder og erfarne erhvervsfolk) vil på denne lokation blive yderligere forstærket”, udtaler iFabrikkens Direktør, Dennis Marzec. Dermed øges sandsynligheden endnu mere for at iværksættere får succes og dette er igen med til at understøtte vækst og arbejdspladser i vores område, fortsætter han.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Samtidig vil vi gerne takke Havneselskabet for det gode samarbejde vi har haft, og at de gav iværksætterne og iFabrikken mulighed for at starte op på havnen. Vi glæder os på byens vegne til, at vi i fremtiden får en havn, der skaber fremdrift og flere turister til byen”, skriver iFabrikken.

”Det har været glædeligt at se hvordan iFabrikken de seneste 2 år har skabt aktiviteter, liv og kendskab til havnen ved at udnytte de tomme arealer og haller til iværksættere. De har endda smukt dekoreret bygningerne i perioden. Området vil lige om lidt vil blive omdannet til de nye aktiviteter på havnen, som også kommer til glæde for Sønderborg” udtaler Michael Saxtorph, Adm. direktør i Sønderborg Havneselskab A/S i pressemeddelelsen..

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Følg SønderborgNYT på Instagram

10. august 2022 Erhverv

Efter et længere tilløb, og mange opfordringer fra vores læsere, er SønderborgNYT nu på Instagram. Du kan følge SønderborgNYT på Instagram via #sdbnyt eller finde vores Instagram profil her: https://www.instagram.com/sonderborgnyt/ Hilsen Redaktionen  

Læs mere...