Gråsten Salater får igen en bøde for dårlig hygiejne

11. juli 2018 Erhverv

Natten til tirsdag offentliggjorde Fødevarestyrelsen en kontrolrapport, som trods Gråsten Salaters løfter om det modsatte viser, at der fortsat er ulækkert på mayonnaise-fabrikken.

Det var et anonymt tip, som har ledt Fødevarekontrollen til Gråsten, hvor der mødte de tilsynsførende et grimt syn.

Det skriver Ekstrabladet.

Der kunne fortsat falde skidt ned i eksempelvis mayonnaise, bearnaisesovs og remoulade og italiensk salat.

Der var skimmel på en væg, loftspladerne var i stykker, en maskine til tomatpuré var rusten, der var ikke ordentlig mulighed for at vaske hænder.

Og sådan fortsætter Fødevarekontrollen med at beskrive dårlig hygiejne, der kan være medvirkende til, at produkterne gærer.

Blandt de mere absurde fund var en el-kontakt, som man på grund af risiko for stød eller forurening havde trukket en blå gummihandske henover.

Denne kontakt var ’fyldt med væske i den ene “finger”. Der var et lille hul i handsken og ved berøring kom dryp direkte i beholder med fødevarer,’ skriver Fødevarekontrollen, som skrev en bøde på 20.000 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs kontrolrapporten her.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...