Igen er alt udsolgt hos New Orleans Jazz Sønderborg

13. november 2019 Kultur

New Orleans Jazz Sønderborg, som blev startet i marts 2019, efter den ny forenings formand havde været på en rejse til New Orleans, er på søndag den 17. november arrangør af en Jazzkoncert i ‘Jazzkældere’n på Hotel Sønderborg Strand. Foreningen er siden starten for cirka 8 måneder siden, blevet kendt af en begejstret jazzmedlemsskare og tæller i dag 370 medlemmer.

På søndag fra kl 13 til 15 har foreningen booket Sir Horstmann’s Jazzband fra Sønderjyllend med otte musikere i bandet, til at spille på Hotel Sønderborg Strand, skriver jazzforeningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bandet startede op i 1990erne, og har spillet i forskellige sammenhænge i Danmark, Frankrig, Tyskland og Estland. I februar 2019 besøgte bandets medlemmer New Orleans i Lousianna, for at hente yderligere inspiration i den dejlige og medrivende New Orleans Jazz Tradition.

Koncerten er fuldt booket og 100 medlemmer vil starte koncerten med en juleplatte i Hotellets restaurant.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...