IHS klar med 1864-Adventure Race

16. december 2013 Kultur

Når fejringen af 1864-nederlaget finder sted, så sker det blandt meget andenet med et løb, der virkeligt kan få pulsen op hos langt de fleste og det er  et Adventure Race arrangeret af Idrætshøjskolen i Sønderborg. Løbet starter ved Dannevirke og slutter ved Dybbøl, og deltagerne skal tilbagelægge ruten ved kørsel på mountainbike, orienteringsløb, kajak, klatring og samarbejde. Der forventes ca. 500 deltagere fra både dansk og tysk side.

Idrætshøjskolen er klar til at skyde et nyt 1864-arrangement afsted.

Idrætshøjskolen er klar til at skyde et udfordrende 1864-arrangement afsted.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Løbet er blot en ud af de seks aktiviteter, som Regionsrådet i Region Syddanmark mandag har sagt ja til at støtte med 750.000 kroner.

I løbet af næste år markeres Dybbøl 2014 ved en række aktiviteter i den Dansk Tyske Region.

Mange af aktiviteterne rækker både hen over grænsen og ind i fremtiden, og de skal dels styrke den gensidige forståelse på tværs af den dansk-tyske grænse, dels synliggøre det rige kulturliv, som området har at byde på.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Borgmesteren har gennem fire år formået at samle hele Byrådet

28. september 2021 KV21

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, skriver: Her fra mig er der stor ros til alle byrådets partier for at lykkes med at indgå et budgetforlig i et godt samarbejde for fjerde gang i denne byrådsperiode – og endda i et valgår. Det er imponerende, fire budgetforlig ud af fire mulige. I sidste valgkamp blev det fra […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49