IHS klar med 1864-Adventure Race

16. december 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Når fejringen af 1864-nederlaget finder sted, så sker det blandt meget andenet med et løb, der virkeligt kan få pulsen op hos langt de fleste og det er  et Adventure Race arrangeret af Idrætshøjskolen i Sønderborg. Løbet starter ved Dannevirke og slutter ved Dybbøl, og deltagerne skal tilbagelægge ruten ved kørsel på mountainbike, orienteringsløb, kajak, klatring og samarbejde. Der forventes ca. 500 deltagere fra både dansk og tysk side.

Idrætshøjskolen er klar til at skyde et nyt 1864-arrangement afsted.

Idrætshøjskolen er klar til at skyde et udfordrende 1864-arrangement afsted.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Løbet er blot en ud af de seks aktiviteter, som Regionsrådet i Region Syddanmark mandag har sagt ja til at støtte med 750.000 kroner.

I løbet af næste år markeres Dybbøl 2014 ved en række aktiviteter i den Dansk Tyske Region.

Mange af aktiviteterne rækker både hen over grænsen og ind i fremtiden, og de skal dels styrke den gensidige forståelse på tværs af den dansk-tyske grænse, dels synliggøre det rige kulturliv, som området har at byde på.

16. juni 2024 Broager, Sport

Broagerland Skytteforening inviterer alle med til holdskydning

16. juni 2024 Broager

Broagerlands Skytteforening inviterer alle til Korporationsskydning, holdskydning på deres 200 meter-baner ved Skrækkehøj i Skelde. Der skydes med velholdte høj-kvalitets Sauer Rifler kal. 6.5 mm. og træfbilledet udskrives på vores elektroniske Kongsberg markerings anlæg. Det skriver skytteforeningen og fortæller, at skydningen foregår på lørdag kl. 10.00 – ca. 15.00 afhængig af tilmeldinger, formiddagen fyldes først. […]

Læs mere...