Sven Jensen vil møde de anonyme Børn & Familie-ansatte

Arkivfoto
Arkivfoto
13. februar 2017 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Sven Jensen fra Venstres byrådsgruppe vil meget gerne gøre mere for at forbedre arbejdsforholdene for medarbejderne i Børn og Familie-forvaltningens, så får chancen for at finde arbejdsglæden.

Sven Jensen siger til SønderborgNYT, han har fået en række anonyme henvendelser om forholdene i Børn og Familie.

“Direktør Carsten Lund fra B&U-forvaltningen har også fået anonyme breve, men han fortæller, han har svært ved at følge op på anonyme henvendelser”, siger Sven Jensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Henvendelserne kommer fra medarbejderne på Kærvej samt den store gruppe i Børne & Familie”, siger han.

Ligeværd kan være mellemmand

Sven Jensen vil gerne mødes med de anonyme medarbejdere for at snakke om, hvad han yderligere kan gøre for at hjælpe dem og dermed de mange børn, der gerne skal have gavn og glæde af medarbejdernes arbejdsindsats .

“Derfor foreslår jeg, at de anonyme medarbejdere kontakter formanden for Ligeværd i Sønderborg på 2025 5346. Han vil sætte et møde i stand, hvor vi kan sætte os og snakke om, hvad jeg kan gå videre med”, siger Sven Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg håber, vi finder en vej til, der bliver ryddet helt op i forvaltningen”.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...