Ildsjæle fortæller om friskole i Ringriderfestens Børneland

20. juni 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Når man har en drøm om at få lavet en friskole i Sønderborg by, så gælder det om at få rullet ærmerne op og gøre noget ved tingene. Drømme alene giver ikke resultater.

Irene Birk Reinkvist arbejder for, at der åbnes en Friskole i Sønderborg by i 2015

Irene Birk Reinkvist arbejder for, at der åbnes en Friskole i Sønderborg by i 2015

Artiklen fortsætter under annoncen

Og den lille flok ildsjæle, der er i fuld gang med tilløbet har bestemt ikke hænderne i lommen.

– Vi er klar med vores hjemmeside og så har vi kig på nogle egnede bygninger, siger Irene Birk Reinkvist fra arbejdsgruppen. Se siden her.

Gruppen arbejder også hårdt på at få flere sønderborgensere til at bakke op om den kommende friskole, der skal åbne om et år.

– Derfor er vi superglade for, at vi har fået lov til at have en stand i Ringriderfestens Børneland, siger Irene Birk Reinkvist til Sønderborg Nyt. Netop i Børneland kommer der rigtigt mange børn – og bedst af alt: De tager forældrene med.

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...