Ildsjæle fortæller om friskole i Ringriderfestens Børneland

20. juni 2014 Frivillige

Når man har en drøm om at få lavet en friskole i Sønderborg by, så gælder det om at få rullet ærmerne op og gøre noget ved tingene. Drømme alene giver ikke resultater.

Irene Birk Reinkvist arbejder for, at der åbnes en Friskole i Sønderborg by i 2015

Irene Birk Reinkvist arbejder for, at der åbnes en Friskole i Sønderborg by i 2015

Artiklen fortsætter under annoncen

Og den lille flok ildsjæle, der er i fuld gang med tilløbet har bestemt ikke hænderne i lommen.

– Vi er klar med vores hjemmeside og så har vi kig på nogle egnede bygninger, siger Irene Birk Reinkvist fra arbejdsgruppen. Se siden her.

Gruppen arbejder også hårdt på at få flere sønderborgensere til at bakke op om den kommende friskole, der skal åbne om et år.

– Derfor er vi superglade for, at vi har fået lov til at have en stand i Ringriderfestens Børneland, siger Irene Birk Reinkvist til Sønderborg Nyt. Netop i Børneland kommer der rigtigt mange børn – og bedst af alt: De tager forældrene med.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Politik, Nordborg

Jan Rytkjær Callesen prøver at genstarte sin politiske karriere

28. juni 2022 Politik

Jan Rytkjær Callesen fra Nordals, som tidligere har siddet i Folketinget og i Byrådet for Dansk Folkeparti, har meldt sig i Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne. Han agter også at stille op som lokal kandidat – og spår, at Danmarksdemokraterne vinder hele 20 mandater til det næste folketingsvalg. “Jeg sagde i begyndelsen af maj måned, […]

Læs mere...