Indiepop og melankolske toner på plakaten

18. november 2019 Kultur

Drømme-indiepop og melankolske toner mødes i en smuk og intens dobbeltkoncert i Sønderborghus torsdag aften og stemningen bliver november-noir når danske Blackie Blue Bird og Ivy Flindt fra Hamborg torsdag aften står på scenen i Sønderborghus.

Heidi Lindahl og Nils Lassen – alias Blackie Blue Bird – er en konstellation, der betegner sig selv som ”a Danish duo from the windy streets of Copenhagen”, skriver Sønderborghus.

Hamborg-duoen Ivy Flindts leverer delikat skønhed og melankolsk nostalgi, der straks rører lytteren. Bag Ivy Flindt gemmer sig Cate Martin og Micha Holland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cate Martin har studeret filosofi og abstrakt kunst, Micha Holland har arbejdet med fotografi og spillet samtlige strengeinstrumenter. Sammen forener de kunsten i musikken og leder tankerne hen mod vemod, nordiske vidder, ensomhed og hengivenhed.

Du finder BILLETTER HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...