Informationsmøde om ny lokalplan for Ringriderpladsen

29. november 2019 Politik

Et forslag til en ny lokalplan for Ringriderpladsen og Stadion i Sønderborg er i offentlig høring til og med den 8. januar 2020. Sønderborg Kommune inviterer til informationsmøde om planen.

Placering af en ny sportshal og toiletbygning, plantning af træer samt fast belægning på vejbaner og i p-båse er nogle af elementerne i den lokalplan for Ringriderpladsen og Stadion i Sønderborg, som er i offentlig høring lige nu, skriver Sønderborg Kommune.

Kommunen vil gerne informere om projektet, lytte til bemærkninger og besvare spørgsmål fra borgere og presse. Derfor inviteres der til informationsmøde mandag den 16. december kl. 17-19 på Sønderborg Statsskole med indgang fra Ringridervej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding sker på mail til mlkr@sonderborg.dk senest fredag den 13. december kl. 12.

Oplys navnene på dem du tilmelder og skriv gerne “Tilmelding til borgermøde” i emnefeltet.

Læs høringsudspillet HER på LINKET

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...