Informationsmøde om ny lokalplan for Ringriderpladsen

29. november 2019 Politik

Et forslag til en ny lokalplan for Ringriderpladsen og Stadion i Sønderborg er i offentlig høring til og med den 8. januar 2020. Sønderborg Kommune inviterer til informationsmøde om planen.

Placering af en ny sportshal og toiletbygning, plantning af træer samt fast belægning på vejbaner og i p-båse er nogle af elementerne i den lokalplan for Ringriderpladsen og Stadion i Sønderborg, som er i offentlig høring lige nu, skriver Sønderborg Kommune.

Kommunen vil gerne informere om projektet, lytte til bemærkninger og besvare spørgsmål fra borgere og presse. Derfor inviteres der til informationsmøde mandag den 16. december kl. 17-19 på Sønderborg Statsskole med indgang fra Ringridervej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding sker på mail til mlkr@sonderborg.dk senest fredag den 13. december kl. 12.

Oplys navnene på dem du tilmelder og skriv gerne “Tilmelding til borgermøde” i emnefeltet.

Læs høringsudspillet HER på LINKET

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...