Ingen folkefest men Egen UI fik point – Tjørring meldte afbud

13. maj 2022 Sport
Linak Arena var trimmet og kampklar
Linak Arena var trimmet og kampklar

Uhørt på Jyllandsserie-niveau, siger formand for fodboldklubben Egen UI, Karsten Beltmann. Vi må nu undvære den lille folkefest i Guderup det jo er, hver gang vi har hjemmekamp i Guderup på Linak Arena.

Formanden har aldrig tidligere oplevet et afbud på dette niveau til en fodboldkamp. De må have store problemer i Tjørring, og vi kan kun ønske dem det bedste.

“Vi kan nu pakke vores store setup ned igen og må vente med at se dejlig underholdende fodbold til torsdag, den 26. maj, hvor Bramming kommer på besøg”, siger formanden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Egen UI får dermed de 3 point foræret og det betyder at holdet har 21 point for de første 9 kampe, og holder fast 2. pladsen i rækken.

Næste opgave bliver den svære udekamp mod lokalrivalerne fra Kolding IF. Et hold som Egen altid har problemer med på udebane. Kampen spilles fredag aften i Kolding kl. 19.15.

“Vi håber mange Egen-fans tager turen til Kolding og støtter de grønne”, siger Karsten Beltmann.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...