Ingen jul uden Mark & Christoffer synger den ind i Kultursalen

1. oktober 2020 Kultur

Det er det muliges kunst at få vores traditionelle julekoncerter med Mark & Christoffer til at hænge sammen i år, så hele deres trofaste publikum igen kan opleve dem i december. Ingen jul uden julekoncert med Mark & Christoffer, selv i en Coronatid, skriver Kulturholdet i Midtals Idrætsforening.

Der vil i år være to koncerter på hver spilledag, og det er i år 18. og 19. december.

Artiklen fortsætter under annoncen

Julekoncerterne med Mark & Christoffer startede i Kultursalen for 9 år siden. Det blev en stor succes, og koncerterne er i de efterfølgende år blevet til en koncertrække rundt i Danmark, der så slutter hvor det hele begyndte, nemlig i Kultursalen i Augustenborghallerne.

“Det er en tradition vi er meget stolte af”, siger Poul Andersen, musikansvarlig i Midtals Idrætsforenings Kulturafdeling.

“Vi glæder os lige så meget som det store tilbagevendende publikum til at nyde Mark & Christoffers fantastiske stemmer og flotte guitarspil og den hyggelige julestemning i Kultursalen”, siger Poul Andersen i en pressemeddelelse.

Mark & Christoffer er opvokset i Sønderborgområdet og startede karrieren i gymnasietiden i 1998.

Begrænset antal billetter

Vi sælger kun et begrænset antal billetter, så plads og afstandskrav kan overholdes.

Der vil være et begrænset deltagerantal til koncerterne fordi vi naturligvis overholder sundhedsmyndighedernes restriktioner. Det betyder at der ikke vil være borde, men kun stolerækker.

Som noget helt nyt kan du nu reservere din plads, når du køber billet. Køber du flere billetter, vil i komme til at sidde sammen uden afstand. Vores billetsystem sørger for, at der vil være en tom plads til den næste, der køber billet.

Hver koncert varer i år 75 minutter og der er ingen pause

Første koncert starter kl. 18.00 og den efterfølgende kl. 21.00 og dørene åbner en time før.

Kom alligevel i god tid og husk at holde afstand.

Du kan bestille dine drikkevarer på forhånd

For at lette salget af drikkevarer, kan du bestille dem på forhånd når du køber dine billetter. Så kan du få dine drikkevarer med på plads. Der kan bestilles drikkevarer til hver billetnummer, men du kan også bestille drikkevarer til alle i dit følge på den første billet.

Det er lidt anderledes end det plejer at være, men vi er sikre på at Mark & Christoffer igen vil give os en uforglemmelig julekoncert.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk