Ingen koncerter med symfoniorkestret i Alsion i marts

28. februar 2021 Kultur

Som erstatning for Karl Jenkins’ Stabat mater med gymnasiekorene, skulle Sønderjyllands Symfoniorkester have spillet et nyt sammensat program til en koncert med Berlioz’ Les Nuits d’été og et udvalg af andre koncertarier med mezzosopranen Francine Vis og dirigent David Riddell.

Men orkestret må efter den seneste udmelding fra regeringen desværre også aflyse den koncert, som skulle have været spillet i Alsion den 23 marts. Alle, der har billetter til koncerten, kan få billetterne refunderet indenfor løbende måned fra koncertdag plus 30 dage, skriver symfoniorkestret i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det gælder alle købte billetter, uanset om de er købt via orkestrets administration eller via Billetten.dk. Publikum vil modtage en mail fra symfoniorkestret med en vejledning til, hvordan man får refusione. Man er desuden altid velkommen til at ringe til orkestrets administration for nærmere afklaring.

Det er dog blevet muligt at sende erstatningskoncerten, uden publikum, på DR P2 i P2-koncerten tirsdag den 23. marts kl. 20.00.

Her vil mezzosopranen Francine Vis synge smukke arier fra Berlioz’ Les Nuits d’été og Rossinis La Cenerentola. Orkestret, der bliver dirigeret af David Riddell, spiller desuden Berlioz’ ouverture til Béatrice et Bénedict og Mascagnis Intermezzo fra Cavalleria Rusticana.

Artiklen fortsætter under annoncen

MGK-Syds samarbejde med symfoniorkestret om workshops og praktikforløb i orkestret aflyses desværre i år. Projektet, der skulle have løbet af stablen i midten af marts, afsluttes under normale omstændigheder med en koncert i Koncertsalen Alsion i Sønderborg. Den koncert, som var sat i kalenderen til den 17. marts kl. 20, er også aflyst.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk