Ingen musik ved Nordborg Slot – Nord-Als Musikfestival aflyser

4. maj 2021 Kultur

Der bliver ingen musikfestival på Nordals i år, fordi de regler, som er kommet regeringen, gør det umuligt at holde en festival, siger Karsten Fibiger, som er formand for Nord-Als Musikfestival.

“Vi kan ikke dele publikum ind i zoner på 200 og forvente, at alle bliver i deres zone, så for anden gang i træk må vi aflyseog det er bare rigtigt trist”, siger Karsten Fibiger til SønderborgNYT.

Nord-Als Musikfestival skulle have foregået fredag og lørdag den 11. og 12. juni.

“Vi har brugt rigtigt meget tid på at gøre alting klar, så her i sidste øjeblik bliver tæppet trukket væk under os og i stedet for at se tilbage på en musikfestival, så kan jeg bruge de sidste måneder i året på at søge hjælpepakker”, siger formanden, som også er bekymret for, om de mange frivillige er ved at have fået nok.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu har de knoklet hele to gange for at få en festival på benene uden at der blev spillet én eneste tone og det er slet ikke sjovt for dem”.

Festival-formanden håber, at de mange gæster, som har en festivalbillet, vælger at gennem den til næste år

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49