Ingen musik ved Nordborg Slot – Nord-Als Musikfestival aflyser

4. maj 2021 Kultur

Der bliver ingen musikfestival på Nordals i år, fordi de regler, som er kommet regeringen, gør det umuligt at holde en festival, siger Karsten Fibiger, som er formand for Nord-Als Musikfestival.

“Vi kan ikke dele publikum ind i zoner på 200 og forvente, at alle bliver i deres zone, så for anden gang i træk må vi aflyseog det er bare rigtigt trist”, siger Karsten Fibiger til SønderborgNYT.

Nord-Als Musikfestival skulle have foregået fredag og lørdag den 11. og 12. juni.

“Vi har brugt rigtigt meget tid på at gøre alting klar, så her i sidste øjeblik bliver tæppet trukket væk under os og i stedet for at se tilbage på en musikfestival, så kan jeg bruge de sidste måneder i året på at søge hjælpepakker”, siger formanden, som også er bekymret for, om de mange frivillige er ved at have fået nok.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu har de knoklet hele to gange for at få en festival på benene uden at der blev spillet én eneste tone og det er slet ikke sjovt for dem”.

Festival-formanden håber, at de mange gæster, som har en festivalbillet, vælger at gennem den til næste år

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...