Ingeniør-studerende fra Odense og Aalborg inviteres på Tour de Companies

4. oktober 2017 Erhverv

Nu inviteres ingeniørstudenrende fra Sønderborg, Aalborg og Odense samt produktionsteknologer og datamatikere fra EASV Sønderborg på en gratis bustur den 27. oktober, hvor de kan besøge og netværke med lokale virksomheder i Sønderborg Kommune.

På touren kan deltagerne få et personligt indtryk af områdets lokale erhvervsliv, netværke og måske endda sikre sig drømmejobbet. Samtidig kan virksomhederne tilegne sig højtuddannet arbejdskraft, få input fra de studerende og øge kendskabsgraden til dem selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en unik måde for både studerende og virksomheder at møde hinanden på. Med en målrettet bustur fra Aalborg til Sønderborg sikrer vi os seriøse og ambitiøse unge, som har en reel interesse i at møde vores engagerede virksomheder”, siger formanden for erhvervsudvalget Ole Wandahl Stenshøj i en pressemeddelelse.

Interesserede ingeniørstuderende kan tilmelde sig eventen HER på TOUR  senest 19. oktober.

Eventen er gratis og vil foregå på engelsk.

Tour de Companies arrangeres af Sønderborg Kommunes Erhvervsservice i samarbejde med foreløbig følgende virksomheder, som vil være repræsenterede på dagen: Danfoss, Linak, Lodam, Agramkow, Saab, OJ Electronics, BHJ, Focon, Rambøll, DFT Presswork og Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...