Ingeniør-studerende fra Odense og Aalborg inviteres på Tour de Companies

4. oktober 2017 Erhverv

Nu inviteres ingeniørstudenrende fra Sønderborg, Aalborg og Odense samt produktionsteknologer og datamatikere fra EASV Sønderborg på en gratis bustur den 27. oktober, hvor de kan besøge og netværke med lokale virksomheder i Sønderborg Kommune.

På touren kan deltagerne få et personligt indtryk af områdets lokale erhvervsliv, netværke og måske endda sikre sig drømmejobbet. Samtidig kan virksomhederne tilegne sig højtuddannet arbejdskraft, få input fra de studerende og øge kendskabsgraden til dem selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en unik måde for både studerende og virksomheder at møde hinanden på. Med en målrettet bustur fra Aalborg til Sønderborg sikrer vi os seriøse og ambitiøse unge, som har en reel interesse i at møde vores engagerede virksomheder”, siger formanden for erhvervsudvalget Ole Wandahl Stenshøj i en pressemeddelelse.

Interesserede ingeniørstuderende kan tilmelde sig eventen HER på TOUR  senest 19. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eventen er gratis og vil foregå på engelsk.

Tour de Companies arrangeres af Sønderborg Kommunes Erhvervsservice i samarbejde med foreløbig følgende virksomheder, som vil være repræsenterede på dagen: Danfoss, Linak, Lodam, Agramkow, Saab, OJ Electronics, BHJ, Focon, Rambøll, DFT Presswork og Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Der ser ikke ud til at være råd til skolerenoveringer og cykelstier i de kommende år

17. august 2022 Politik

Hvis byrådspolitikerne kigger i krystalkuglen lige nu, så er der udsigt til at der skal skrues alvorligt ned for renoveringen af blandt andet skoler og daginstitutioner i de kommende år og vi skal heller ikke regne med, at der laves ret meget cykelsti. Det skyldes, at kommunen ret uventet står med regningen for byggeriet af […]

Læs mere...