Inklusion betyder flere børn får to år i klasse 0

26. marts 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Flere elever bliver nødt til at gå børnehaveklassen om, når flest mulige børn skal gå i normalklasse efter sommerferien. Sådan lyder advarslen fra pædagoger og børnehaveklasselærer forud for folkeskolereformen.

Landsforeningen Ligeværd har inviteret alle skole-interesserede til debat.

Landsforeningen Ligeværd har inviteret alle skole-interesserede til debat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børnehaveklasseforeningens formand i Sydjylland, Pia Jessen, der selv underviser børnehaveklassebørn, frygter for konsekvenserne af mere inklusion. Efter ferien skal alle 6-årige børn møde i klasse 0

– De børn, vi normalt skal rumme, får ikke den opmærksomhed, som de har brug for, fordi inklusionsbørnene vil kræve meget tid. Det betyder, at man kan blive overset, når fokus bliver rettet på nogle af de børn, der vil kræve enormt meget opmærksomhed, siger Pia Jessen.

Et af folkeskolereformens mål er at øge andelen af elever, der går i almindelige klasse, fra 94,4 procent til 96 procent.

Artiklen fortsætter under annoncen

Landsforeningen Ligeværd står bag debatmøde om inklusion i folkeskolen. Mødet finder sted i Dybbølskolens Multihal onsdag aften.

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...