Inner Wheel gav strikkede trøjer, kjoler og kontanter til Mødrehjælpen

14. november 2020 Sønderborg
Inner Wheel besøgte Mødrehjælpen.
Inner Wheel besøgte Mødrehjælpen.

Bestyrelsen fra Sønderborg Inner Wheel skriver til SønderborgNYT, at de fredag eftermiddag besøgte Mødrehjælpens butik i Sønderborg, hvor butiksleder Karin Valeur fortalte om Mødrehjælpens landsdækkende strikke- og hækleaktivitet: Fra Garn til Barn.

Formålet med aktiviteten er:

At alle kan støtte op om Mødrehjælpens sag ved at strikke og hækle.

At alle kan få en opskrift fra Mødrehjælpen.

At donerede produkter bliver solgt til kunder i Mødrehjælpens butikker og overskuddet fra salget går til lokalforeningernes tilbud til børnefamilier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Inner Wheels medlemmer har flittigt strikket trøjer, kjoler med videre, som vi denne eftermiddag afleverede hos Mødrehjælpen, sammen med et kontant beløb på 2.000 kroner, som gerne skulle være med til at gøre en forskel for nogle af Sønderborgs sårbare børnefamilier.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...