Inner Wheel gav strikkede trøjer, kjoler og kontanter til Mødrehjælpen

14. november 2020 Sønderborg
Inner Wheel besøgte Mødrehjælpen.
Inner Wheel besøgte Mødrehjælpen.

Bestyrelsen fra Sønderborg Inner Wheel skriver til SønderborgNYT, at de fredag eftermiddag besøgte Mødrehjælpens butik i Sønderborg, hvor butiksleder Karin Valeur fortalte om Mødrehjælpens landsdækkende strikke- og hækleaktivitet: Fra Garn til Barn.

Formålet med aktiviteten er:

At alle kan støtte op om Mødrehjælpens sag ved at strikke og hækle.

At alle kan få en opskrift fra Mødrehjælpen.

At donerede produkter bliver solgt til kunder i Mødrehjælpens butikker og overskuddet fra salget går til lokalforeningernes tilbud til børnefamilier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Inner Wheels medlemmer har flittigt strikket trøjer, kjoler med videre, som vi denne eftermiddag afleverede hos Mødrehjælpen, sammen med et kontant beløb på 2.000 kroner, som gerne skulle være med til at gøre en forskel for nogle af Sønderborgs sårbare børnefamilier.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...