International luftfartsekspert ind i Alsie Express’ bestyrelse

27. maj 2015 Erhverv

Luftfartselskabet Alsie Express, der driver luftbroen mellem Sønderborg og København, udvider sin bestyrelse med en af luftfartindustriens mest erfarne eksperter, den 59-årige Niels Henrik Hansen. Han har en årelang erfaring fra SAS, hvor han bl.a. har stået i spidsen for en lang række vigtige opgaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Niels Henrik Hansen med i Alsie Express' bestyrelse.

Niels Henrik Hansen med i Alsie Express’ bestyrelse.

I perioden fra 2010 til 2013 var Niels Henrik Hansen med base i Bangkok ansvarlig for SAS’ aktiviteter i Sydøstasien, Australien og New Zealand. Det var en position, som også involverede Niels Henrik Hansen i det lokale erhvervsliv, hvor han var medlem af bestyrelserne i både det dansk-thailandske, det norsk-thailandske og det svensk-thailandske handelskammer, samt medlem af bestyrelsen i den danske erhvervsorganisation i Singapore.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tidligere i karrieren har Niels Henrik Hansen været medlem af den ledelsesgruppe, der stod for den operationelle planlægning af SAS’ kort- såvel som langruter ud fra København. Det omfattende CV indeholder også stillingen som Director Corporate Sales og dermed en del af den kommercielle ledelsesgruppe, der var salgsansvarlig for det danske og internationale B2B marked. I den periode var Niels Henrik Hansen blandt de fem nominerede til Børsen/Mercuri Internationals hæderspris ”Sales Excellence in Denmark”.alsie

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er glade for, at Niels Henrik har sagt ja til en post i bestyrelsen. Han har et stort internationalt netværk og en indgående viden om de salgsstrukturer, der er vigtige for luftfartsindustrien. Det er en viden, som vi forventer os meget af, og som vil komme vores passagerer til gode. Niels Henrik er jo kendt for at fokusere på både de store og de små detaljer, der er vigtige for at sikre passagererne en god oplevelse, siger bestyrelsesformand Jens Østerlund Jensen i en pressemeddelelse.

Niels Henrik Hansen forlod SAS i marts 2015 og er i dag sektionschef i trafikplanlægningen i BaneDanmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 112, Sønderborg

Indbrudstyv kom ind gennem vinduet

1. februar 2023 112

Tirsdag mellem klokken 12:30 og 16 kom en indbrudstyv ind i en villa på Jaruplundvej i Dybbøl gennem vinduet til et kontor. “Alt er rodet igennem og der er ikke overblik over, hvad det eventuelt er stjålet”, siger John Weber fra politiet i Sønderborg.

Læs mere...