Intet Skt. Hans-bål ved Alsion – men hele to Sankt Hans-koncerter

16. juni 2021 Kultur

Traditionen tro spiller Sønderjyllands Symfoniorkester Sankt Hans-koncert og det sker næste onsdag i Koncertsalen Alsion. I år bliver det til hele to koncerter – en formiddagskoncert klokken 11:00, hvortil der stadig er ledige billetter og en aftenkoncert klokken 19:30, som er udsolgt.

Orkestrets chefdirigent Johannes Wildner er tilbage i orkestret og er med til at runde sæsonen af, inden han vender tilbage i august og den nye sæson 2021/22. Sammen med violinisten Rusanda Panfili, præsenterer chefdirigenten og Sønderjyllands Symfoniorkester et festligt midsommer-program til markeringen af Sankt Hans, skriver symfoniorkestret i en pressemddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

På programmet er Carl Nielsens Ouverture til Maskarade, Pablo de Sarasates Zigeunerweisen for violin og orkester, Franz Liszts Ungarsk rapsodi nr. 2, Hugo Alfvéns Midsommarvaka, Ernest Chaussons Poème og Georges Enescus Rumænsk rapsodi nr. 2.

Det efterfølgende Sankt Hans-arrangement med bål, tale, øl og pølser arrangeret af Alsion desværre aflyst i år.

Billeterne sælges HER PÅ ORKESTRETS HJEMMESIDE .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...