Intet Skt. Hans-bål ved Alsion – men hele to Sankt Hans-koncerter

16. juni 2021 Kultur

Traditionen tro spiller Sønderjyllands Symfoniorkester Sankt Hans-koncert og det sker næste onsdag i Koncertsalen Alsion. I år bliver det til hele to koncerter – en formiddagskoncert klokken 11:00, hvortil der stadig er ledige billetter og en aftenkoncert klokken 19:30, som er udsolgt.

Orkestrets chefdirigent Johannes Wildner er tilbage i orkestret og er med til at runde sæsonen af, inden han vender tilbage i august og den nye sæson 2021/22. Sammen med violinisten Rusanda Panfili, præsenterer chefdirigenten og Sønderjyllands Symfoniorkester et festligt midsommer-program til markeringen af Sankt Hans, skriver symfoniorkestret i en pressemddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

På programmet er Carl Nielsens Ouverture til Maskarade, Pablo de Sarasates Zigeunerweisen for violin og orkester, Franz Liszts Ungarsk rapsodi nr. 2, Hugo Alfvéns Midsommarvaka, Ernest Chaussons Poème og Georges Enescus Rumænsk rapsodi nr. 2.

Det efterfølgende Sankt Hans-arrangement med bål, tale, øl og pølser arrangeret af Alsion desværre aflyst i år.

Billeterne sælges HER PÅ ORKESTRETS HJEMMESIDE .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...