Intet ulovligt i Sønderborgs tilbud til sygeplejeskolen

12. marts 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

En avis har sat spørgsmålstegn ved, om Sønderborgs tilbud til UC Syddanmark er lovligt. Det har vakt undren på borgmesterkontoret i Sønderborg.

Erik Lauritzen er sikker på, at kommunens tilbud er lovligt.

Erik Lauritzen er sikker på, at kommunens tilbud er lovligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Selvfølgelig er vores tilbud fuld lovligt. Hvis avisens journalister havde taget deres objektive briller på og læst videre i tilbuddet, ville de også erfare, at betingelsen for huslejen er, at UC Syddanmark binder sig til en 20-årig lejeaftale. Kommunens tilbud om at ombygge lokalerne, så de er tilpasset den nye lejer, er ikke en ”foræring” – det er derimod en fuldstændig regelret investering, præcis som alle udlejere gør rundt i Danmark. Vi ser det blandt andet hos landets domstole, der indgår lange huslejeaftaler også her i Sønderborg, fastslår Erik Lauritzen, borgmester i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

I tilbuddet til UC Syddanmark har Sønderborg Kommune indarbejdet et beløb på 8,5 millioner kroner i aftalen til ombygning af de nuværende lokaliteter i Alsion.

– Beløbet er lagt ind i huslejen løbende over de næste 20 år, det er blandt andet derfor, at aftalen løber over så mange år. Den lange bindingsperiode er også afgørende for, at vi kan tilbyde en attraktiv husleje til UC Syddanmark. Så igen, der indgår ingen skattekroner i vores tilbud til UC Syddanmark, siger Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...