Invitation: Besøg det store Hotel ALSIK-byggeri på fredag

23. april 2017 Erhverv

Byggeriet af Alsik ved Sønderborgs havnefront runder atter en milepæl, idet elevatortårnet nu er over halvvejs mod sin fulde højde. Tårnet bliver i alt 70 meter højt, og er med udgangen af april ca. 40 meter højt.

Sidst der blev fejret en milepæl på byggeriet var den 3. juni 2016, da bundpladen under hotellet blev støbt. Siden da er meget sket, og Alsik hotel og spa skrider frem som planlagt. Det fejrer Bitten & Mads Clausens Fond ved, sammen med A. Enggaard A/S, at inviterer alle interesserede borgere til et besøg på byggepladsen på fredag mellem kl. 13-15, skriver Bitten og Mads Clausen Fonden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under besøget vil Jesper Koch være vært ved smagsprøver på den mad, som han planlægger at servere i Alsik’s restauranter. Sammen med maden og en lokal most, kan den smukke udsigt over Alssund nydes fra stueplan i Alsik. Her vil der i 2018, når hotellet åbner, ligge reception, hotelbar og to restauranter.

Besøgende på byggepladsen kan endnu ikke komme op i Alsik’s tårn. Den del af byggeriet må studeres nedefra, hvilket til gengæld kan ske på tæt hold, når man går ind i byggeriet, dér hvor den fremtidige hovedindgang kommer til at ligge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Besøgende der kommer til arrangementet i bil anbefales at parkere overfor is-boden eller ved Sønderborg Slot, og gå det sidste stykke til fods.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 112, Sydals

Ild i varebil på Kegnæsvej

27. maj 2022 112

I dag, fredag, klokken cirka 13 blev der ringet 112 og Sydals Frivillige Brandværn kørte til Kegnæsvej, hvor der var ild i en varebil. “Branden fik de frivillige brandmænd hurtigt slukket og fordi der var risiko for, at føreren af bilen har fået røg, så tilkaldte vi en ambulance, så han kunne blive tjekket”, siger […]

Læs mere...