Ipris: Idéudviklere træner i at sælge deres ideer

22. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Den 8. december bliver det afgjort, hvilke to forretningsideer, der løber med hver en pris efter en præsentation foran et dommerpanel, der i sidste ende rækker 25.000 kroner over bordet til den bedste idé i den såkaldte voksenrække

Richardt Nielsen er god til at få trygheden til at blomstre.

Richardt Nielsen er god til at få trygheden til at blomstre.

og 5.000 kroner til vinderen i ungerækken.

Meget står og falder med, hvor godt de klarer sig på en scene foran et større publikum, når de skal præsentere den idé, som de har arbejdet med.

Og for at give en hånd til de hårdtarbejdende idé-udviklere, så har Sønderborg Iværksætter Service arrangeret, at de kunne bruge nogle af tirsdagens timer i selskab med musiker og coach Richardt Nielsen fra Asserballe.

“Via Skype er de små teams blevet undervist i at præsentere den faglige del af deres idé og tiden med Richardt Nielsen handler om den personlige fremtræden”, siger chefen for Sønderborg Iværksætter Service, Michael Hamann, til SønderborgNYT.

Prøv igen, igen og igen

Richardt Nielsen lagde ud med at bede deltagerne stille sig på gulvet og så skulle de, to og to, fortælle hinanden om deres idé.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undervejs blev der gjort holdt, så der kunne snakkes om, hvordan det var at fortælle om sin idé til en, som de ikke kender.img_1679

Det handlede om lige at mærke efter indeni og så lytte til, om den anden hørte det, der blev fortalt.

“Nu skal hvert hold fortælle kort om deres idé, så alle kan høre det og bagefter skal resten af deltagerne fortælle, hvad der var godt i hver enkelt præsentation”, siger Richardt Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter den seance fik de alle en blid kritik, hvor det gode igen blev fremhævet.

Senere på dagen fremlagde grupperne i hver sit lokale alene for coachen – og her blev der snakket om, hvad der skal fremhæves, strammes og også smides ud af oplægget.

Richardt Nielsen tænker hele tiden på, hvordan han får hver enkelt deltager til at føle sig tryg i de syv til otte minutter, som de må bruge på at fortælle om den idé, som de brænder helt vildt for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og tirsdag kom de alle et langt stykke hen ad tryghedens vej og på finaledagen vil de kunne træde op på scenen og bare være sig selv.

Du kan komme gratis med til prisuddelingen på Det Blå Gymnasium den 8.

Artiklen fortsætter under annoncen

december kl. 17.00, hvor vinderne af  Sønderborg Gazelle Pris, Sønderborg Iværksætter Pris og Ungdoms I-Prisen findes og hvor du også kan høre et indlæg af  Jacob Risgaard, ejer af Coolshop.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hele kædes sammen af konferencier/stand-up Anders Bonde. Tilmelding kan ske hér.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

Flaget ved Dybbøl Mølle blev hejst

18. april 2021 Kultur

Søndag klokken 8:00 gik flaget til tops på Dybbøl Skanse og det var Hjemmeværnet, som stod for seancen. J. P. Rasmussen havde kommandoen og fortalte blandt andet om mindestenen, som står på Dybbøl Banke. Han er blandt dem, der kender rigtigt meget til Dybbøldagen, hvor han har haft kommandoen hele 14 gange. “De første syv […]

Læs mere...