Iværksætter Service skal også have lokaler i bymidten

19. februar 2016 Erhverv

Sønderborg Iværksætter Service er en del af Vækstrådet i Sønderborg og der er siden dag ét virkeligt sket noget i de nye iværksætterrammer, hvor gennemsigtighed og troværdighed blev de nye nøgleord.

dk/wp-content/uploads/2016/02/IMG_7959-300×214.jpg” alt=”Et kig ind hos iværksætterservicen på Ellegaardvej.” width=”300″ height=”214″ /> Et kig ind hos iværksætterservicen på Ellegaardvej.

Iværksættere er glade for den hjælp, som de får på Ellegaardvej, men det betyder ikke, at Vækstrådet bare kan sætte et flueben og lade Sønderborg Iværksætter Service køre videre, som det er.

“Vi snakker om at få lave en slags køreplan for hver enkelt iværksætter, så vi sikrer, at der udvikles på hans eller hendes idé. Iværksætteri er hårdt arbejde og nu vil vi kunne følge de skridt, som hver enkelt iværksætter tager”, siger Vækstrådets direktør Ole Daugbjerg til SønderborgNYT.

Åbenhed begge veje

Sønderborg Iværksætter Service er meget åben og gennemsigtig og vil Vækstrådet kunne følge lidt med i, hvad arbejdet på Ellegaardvej fører med sig.

“Sagt lige ud, så vil vi have styr på, hvad Sønderborg får ud af iværksætterservicen. Hvor mange der skriver sig ind og hvor mange der  starter virksomhed”, siger Ole Daugbjerg.

Lokaler i City

Sønderborg Iværksætter Service har planer om at åbne en afdeling i bymidten.handel3

“Vi synes, at tilbuddet på Ellegaardvej mest henvender sig til produktionsvirksomheder, så der mangler et sted til iværksættere, der satser indenfor de liberale erhverv”, siger vækstrådsdirektøren.

“Den type iværksætteri vil lettest kunne vokse og gro i bynære omgivelser, så vi må udvide vores tilbud, så der kommer lokaler i bymidten”, siger han.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk