Iværksætteri: Salget af plast-håndtag fra Heroic Sport er i hastig fremgang

10. oktober 2017 Erhverv

Det er et lille års tid siden Ron Bader var nået så langt med at udvikle nogle plastichåndtag, som kunne skrues på sodavands- eller kildevandsflasker, så man kunne være berejst og svinge kegler, kettelebells,  uden at slæbe tungt udstyr med.

Han fik Thierry Sanchez, der er eminent kettlebell-udøver og videofotografen Mads Urup med på holdet, så der kunne lavede demovideoer, hvor Thierry viser, hvordan man svinger enten kegler eller flasker.

Trekløveret kalder sig Heroic Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For kort tid sendte tog jeg fat i mit kettlebell-netværk og til en gut, der hele tiden rejser rundt og laver trænings-workshops. De fik sendt nogle håndtag og det hjalp os rigtigt meget, at de viser dem frem i deres videomateriale”, siger Thierry Sanchez.

Her er der gang i redigeringen af træningsvideoer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er jo indlysende, at to plastichåndtag kan være i en lomme og de vejer ingenting. De er handy og lette, når man bevæger sig rundt og det fænger hos brugerne”, siger Mads Urup Paulsen til SønderborgNYT.

De smarte håndtag er også med på en engelsk onlinekanal, der handler om alle former for sundhed og velvære.

“Og flere og flere opdager, det er god motion at svinge kegler”, siger Thierry Sanchez og tilføjer, at de nye håndtag også er noget, der snakkes om i USA.

Penge i kassen og flere på vej

Artiklen fortsætter under annoncen

Salget af håndtag går rimeligt indenfor grænserne.

“Blandt andet er der en kiropraktor i København, der jævnligt køber en del, som han sælger videre til sine klienter”, siger Thierry Sanchez. Et sær koster 175 kroner og så kan man også betale 35 kroner om måneden for adgang til træningsvideoer.

Mads Urup Paulsen nyder hver gang telefonen ringer og der er en i den anden ende af røret, som gerne vil prøve Heroic Sports lette håndtag.

“Og det er fantastisk at følge med i, hvordan vores produkt har spredt sig ud via sociale medier. Det er virkeligt overraskende”, siger Mads Urup Paulsen, som bestemt har forstået, at det vil skæppe i kassen, hvis motionister i USA, England og Sverige satser på Heroic Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...