Iværksættervirksomheden Adapto fra Sønderborg skal testes i Silicon Valley

28. februar 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Iværksættervirksomheden Adapto Technologies er udvalgt til at deltage i accelerationsprogrammet SCALEit via Innovationsfonden, og skal i den forbindelse til Silicon Valley i april for at teste ideen på førende techmastodonter, investorer og potentielle kunder.

Genvej til Silicon Valley

SCALEit er drevet af InnovationCenter Denmark og hjælper de mest perspektivrige danske startups med råd og vejledning til bl.a. at komme ind på det amerikanske marked.

“Vi er virkelig glade for at være med i SCALEit, og glæder os rigtig meget til at komme tilbage til ”dalen”. Ideen til Adapto blev født på en Starbucks i Palo Alto i 2015, hvor jeg tog min PhD på Stanford University, og det bliver stærkt at komme tilbage igen”, siger CEO og stifter”, Signe Schack Noesgaard til SønderborgNYT i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medstifter og teknisk direktør, Michael Frederiksen, fortsætter:

”Silicon Valley er jo et mekka når det kommer til brug af kunstig intelligens og maskinlæring, og der vil vi virkelig suge til os. Desuden er det amerikanske marked rigtig interessant for os.”

Genvej til god ledelse

Adapto er et simpelt ledelsesværktøj, som hjælper ledere med at prioritere og fokusere ledelsesindsatsen i hverdagen via en digital ledelsesassistent ”Anna”. Anna faciliterer løbende 1:1 møder og check-ins så de bliver nemme og værdifulde i en hektisk hverdag, og giver målrettede ledelsesvideoer, tips og data til ledere. Det er ligesom at have sin egen personlige ledelsescoach og sekretær samlet i en digital version.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første version af Adapto blev lanceret 1 januar 2018, og der findes allerede både små og store virksomheder blandt kunderne.

Adapto er startet i 2017 har kontor hos Sønderborg Iværksætter Service på Ellegårdvej og har seks medarbejdere.

Adapto er støttet af Innovationsfonden og private investorer.

Se mere på adapto.me

 

19. juli 2024 112, Sønderborg

Indbrudstyven fik ikke noget med sig

19. juli 2024 112

Natten mellem onsdag og torsdag var der indbrud i en garage på Lambjergskovvej i Vollerup. “Gerningsmanden havde brudt døren til garagen op og det er tydeligt, at han har været indenfor. Men det ser ikke ud til, der er stjålet noget”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg.

Læs mere...