J.C. Multiservice hjælper med alt i bolig og have

8. august 2018 Erhverv

Det er omkring ni måneder siden Jonas Christensen startede sit lille firma, J. C. Multiservice, hvor folk kunne ringe efter hjælp til flytning, have- og malerarbejde og andre ting, hvor det er godt at få en hjælpende hånd.

“Det er gået helt fantastisk og vi har blandt andet lavet haver, så de blev vedligeholdelsesfri og vi har lagt tage på huse og løst mange andre opgaver”, siger Jonas Christensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den driftige mand har en række mennesker, som han kan ringe til, når der er opgaver. Nogle af dem er ingeniørstuderende på SDU og andre laver andre ting.

“Jeg hyrer folk ind til hver enkelt opgave og på den måde undgår jeg, at skulle betale løn, når der er en dag eller tre, hvor der ikke er opgaver til dem”, siger Jonas Christensen. Og når hans firma ikke er omkostningstungt, så kan han tilbyde han arbejdskraft til 295 kroner i timen pr. mand inklusiv moms.

“Det gør jeg resten af året”, siger han.

En stor del af firmaets kunder er gengangere – og andre har hørt om dem fra tidligere kunder.

Her på LINKET kan du billeder fra nogle af virksomhedens opgaver.

 

Firmabil og tømrer

Gennem sine ni måneder har JC Multiservice fået flere og flere bygge- og anlægsopgaver.

“Så navnet er ved at blive skiftet til J.C. Byg og Anlæg, men vi er stadig klar til at hjælpe med alt muligt andet som malerarbejde og flytninger, når der er brug for det”, siger Jonas Christensen.

“De mange tømreropgaver betyder, at der er investeret i en firmabil og der er ansat en tømrer på fuld tid”, siger Jonas Christensen.

Er der opgaver i haven eller ved huset, som du skal have ordnet, så kan du ringe til Jonas Christensen, som kan give dig en samlet pris på opgaven – også på de forskellige materialer.

Du fanger Jonas Christensen på telefon 60 54 04 22 – og du kan læse mere om firmaet HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk