Jacob Artved spiller i Sønderborg Jazzclub

17. februar 2020 Kultur

Det er altid en glæde, når en ung musiker beslutter sig for at fokusere på at videreføre en fasttømret tradition indenfor den moderne jazz.

Guitaristen Jacob Artved har tilegnet sig – ikke alene traditionen, men også – mange andre musikalske påvirkninger.

Jacob Artved, der er inspireret af blandt andre Joe Pass og Doug Raney, har studeret ved Rytmisk Musikkonservatorium og hos guitaristen Jacob Fischer, men han er primært selvlært, skriver jazzclubben.

I tv-serien ‘Mercur’ kunne han ses i rollen som Jørgen Ingmann. – datidens store guitarikon.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jacob Artveds kvartet fuldendes af tre fremragende musikere fra New York: Pianisten Jeb Patton, bassisten David Wong og trommeslageren Billy Drummond. Det må siges at være lidt af et scoop for Sønderborg Jazzclub til  matinékoncerten søndag den 23. februar kl. 15:00.

Entreen er 120 kroner i forsalg HER PÅ LINKET, 140 kroner ved døren, mens jazzclubbens medlemmer kommer ind for 80 kroner og studerende for 50 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...