Jacob Artved spiller i Sønderborg Jazzclub

17. februar 2020 Kultur

Det er altid en glæde, når en ung musiker beslutter sig for at fokusere på at videreføre en fasttømret tradition indenfor den moderne jazz.

Guitaristen Jacob Artved har tilegnet sig – ikke alene traditionen, men også – mange andre musikalske påvirkninger.

Jacob Artved, der er inspireret af blandt andre Joe Pass og Doug Raney, har studeret ved Rytmisk Musikkonservatorium og hos guitaristen Jacob Fischer, men han er primært selvlært, skriver jazzclubben.

I tv-serien ‘Mercur’ kunne han ses i rollen som Jørgen Ingmann. – datidens store guitarikon.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jacob Artveds kvartet fuldendes af tre fremragende musikere fra New York: Pianisten Jeb Patton, bassisten David Wong og trommeslageren Billy Drummond. Det må siges at være lidt af et scoop for Sønderborg Jazzclub til  matinékoncerten søndag den 23. februar kl. 15:00.

Entreen er 120 kroner i forsalg HER PÅ LINKET, 140 kroner ved døren, mens jazzclubbens medlemmer kommer ind for 80 kroner og studerende for 50 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...