Jacobsen Blomster: Hvem fra hjemmeplejen fortjener en flot sommerbuket?

19. juli 2019 Erhverv

I hjemmeplejen er der ansat rigtigt mange mennesker og de allesammen har forrygende travlt.

“Rigtigt mange ældre er afhængige af hjemmeplejen og så er det jo vigtigt, at de ældre får en god oplevelse, hver eneste gang hjemmeplejen kommer indenfor”, siger Mette Jacobsen fra Jacobsen Blomster.

“Selvom der er travlhed i hjemmeplejen, så er der medarbejdere – forhåbentligt mange – der har overskud til også at være empatiske, omsorgsfulde og også giver sig tid til at lytte til de ældre”, siger Mette Jacobsen.

“For at vise, vi er nogle, der synes, det er vigtigt, vi har en velfungerende hjemmepleje, så vil Jacobsen Blomster give en sommerbuket til en medarbejder i hjemmeplejen”, siger Mette Jacobsen.

Og den medarbejder skal være en, som indstilles af ældre eller pårørende.

Sådan gør du

Kender du en ansat i hjemmeplejen – den kommunale eller den private – som du synes, skal have en sommerbuket, så skriv navnet på den person i kommentarfeltet under artiklen på SønderborgNYTs Facebookside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du skal også skrive, hvorfor du du synes, det lige er dén person, der fortjener buketten.

Tirsdag aften udvælger SønderborgNYT og Jacobsen Blomster en vinder og navnet offentliggøres her på siden onsdag morgen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...