Jakob Stegelmann fra Troldspejlet tager publikum med ind i nørdernes verden

21. juni 2019 Kultur

Jakob Stegelmann har lagt i ovnen til en fantastisk aften i Alsion den 5. december.

Med sin kendte lune og humor tager han publikum med ind i nørdernes underfundige verden. Det bliver en rejse fra de allerførste tegnefilm til den allernyeste digitale underholdning, skriver Alsion i en pressemeddelelse.

Jakob Stegelmann fortæller på denne aften om sit forunderlige liv som nørd. Publikum hører om de film, bøger, spil og tankesæt, der har formet, præget og påvirket ham – og dermed også været med til at omvende andre til nørdernes verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et liv med sci-fi, gaming, tegneserier, monstre og animationsfilm

Jakob Stegelmann har i mere end 40 år beskæftiget sig med film og filmanmeldelser, typisk i den mere nørdede genre. Han har været med hele vejen, efterhånden som sci-fi, monstre, gaming og animationsfilm blev mainstream.

Siden 1989 har han været vært på Troldspejlet, hvor han også har anmeldt tegneserier, spil og en masse andet i den kulørte kulturgenre.

Med Troldspejlet og sin svaghed for det obskure, det sære og det oversete skabte Jakob Stegelmann et univers og et fællesskab, der begyndte som undergrund, men som i dag er udbredt og en væsentlig del af vores kulturforbrug.

Læs mere og find billetter HER på koncertsalenalsion.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk