Jan Callesen: Peter Hansen kan sætte politiskole over styr

27. september 2015 Politik

Forleden erkendte Venstres byrådsmedlem Peter Hansen, at alle de problemer, som han forudså i kølvandet på ayslcentret på kasernen ikke er blevet til virkelighed.

jpg” alt=”Hvis vi er så glade for asylcentret i Sønderborg, så signalerer vi, der ikke er brug for en politiskole, lyder det fra Jan Rytkjær Callesen.” width=”300″ height=”300″ /> Hvis vi er så glade for asylcentret i Sønderborg, så signalerer vi, der ikke er brug for en politiskole, lyder det fra Jan Rytkjær Callesen.

“Jeg tog fejl, da vi fik at vide, kasernen skulle bruges til flygtninge og jeg har det sådan, at når jeg tager fejl, så siger jeg det højt. Det skal man gøre”, siger Peter Hansen til SønderborgNYT.

Og netop den udmelding om at det er udmærket af have asylanter på kasernen – fra både Peter Hansen og borgmesteren – har ifølge folketings- og byrådsmedlem Jan Callesen fra Dansk Folkeparti fået snakken i gang på Christiansborg.

“Den går på, at når Sønderborg er så glade for flygtningene, så har de ikke brug for en politiskole”, siger Jan Rytkjær Callesen til SønderborgNYT. Han forklarer, at beslutningen om placering af en politiskole i Jylland tages i forbindelse med finanslovsforhandlingerne.

“Jeg mener, at der ikke er det mindste i vejen for, der er flygtninge i kasernen. Og kommer der først gang i en politiskole om et par år, hvorfor så ikke lade Røde Kors bruge Sønderborg Kaserne længere end først aftalt”, siger Peter Hansen, som kalder DF’erens udtalelse for det rene sludder.

Peter Hansen ser intet forkert i, at Røde Kors bliver i kasernen, indtil en politiskole eventuelt skal bruge den.

Peter Hansen ser intet forkert i, at Røde Kors bliver i kasernen, indtil en politiskole eventuelt skal bruge den.

Siden valget har Ellen Trane Nørby fra Ventre og Jan Rytkjær Callesen lavet et større pedalarbejde for at få flere folketingsmedlemmer med på det rigtige og vigtige i, at Sønderborg får en politiskole.

Ifølge Jan Rytkjær Callesen står valget imellem at placere den kommende skole i Viborg eller i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk