Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur
Jan Hellesøe. Pressefoto
Jan Hellesøe. Pressefoto

Hvordan i alverden gjorde han det?

Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer.

Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, hvor han hypnotiserer og laver psykologiske manipulationer med både kendte og ukendte mennesker. Nu er det muligt at se ham udføre sine forførende umuligheder live på scenen i Sønderborg Teater den 16. september.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det bliver et show, hvor jeg fortæller personlige historier, men mest af alt så vil jeg levere et show, der er yderst underholdende og meget unikt. Publikum skal gå derfra og have en vidunderlig følelse i sindet”, siger Jan Hellesøe i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Jeg får naturligvis brug for hjælp på scenen fra publikum, og man kan være ganske rolig, jeg kan forsikre alle om, at man ikke kommer op på scenen, hvis man ikke har lyst”.

Jan Hellesøe har kaldt showet for ‘Forudsigelser’, fordi der ligger så mange spændende facetter i udtrykket. Hvad ville du for eksempel forudsige, hvis du kunne – altså ud over næste uges lottotal?

Artiklen fortsætter under annoncen

Er der noget du ikke ville vide, hvis man kunne forudsige det?

Hellesøe glæder sig til at komme ud i landet igen, efter en bragende succes med hans tourné ’Forført’ for et par år siden.

Glæd dig til en vidunderlig, mystisk og underfundig aften i selskab med en veloplagt showman og psykologisk manipulator.

Se mere på her på janhellesøe.dk

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...